- 12 Eylül 2022
- 122
- 48
- 18
- Konu Sahibi esmeyanayan
İkiz gebelik geçiren annelerimiz belirtileriniz nelerdi yazar misijiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikiz gebelik gecirmedim.İkiz gebelik geçiren annelerimiz belirtileriniz nelerdi yazar misijiz
Teşekkür ederimIkiz gebelik gecirmedim.
Ama hcg degerinin normalden bi hayli yuksek oldugunu biliyorum.
Teşekkür ederimBetam yüksekti başka ekstra belirti olmaz zaten.
Kaçtı mesela kaçıncı gün kaç ciktiBetam yüksekti başka ekstra belirti olmaz zaten.
Transferin 6. Günü idrar testi pozitifti ve 8. Gün betam yüksekti ama anımsamıyorum.Kaçtı mesela kaçıncı gün kaç cikti
Betam yüksekti başka ekstra belirti olmaz zaten.
Merhaba sizin belirtileriniz nedir? Benim 5. Haftamda beta 14663 çıktı önümüzde ki hafta kontrole gidicem kese oluşmuştur artık diye düşünüyorumİkiz gebelik geçiren annelerimiz belirtileriniz nelerdi yazar misijiz
Ben 5. Haftadan sonra aşırı kusma ve baygınlık yaşadım 7. Haftada ikiz olduklarını öğrendim ve ayrıcam 3. Gün gecikmem 109du 7. Gün 2000 geçmişti ilk korktum dış gebelik mi diye ikiz çıktılarİkiz gebelik geçiren annelerimiz belirtileriniz nelerdi yazar misijiz
ya benimde haftası belli değil ama beta 3926 çıktı ve kese görünmedi acaba ikiz miMerhaba sizin belirtileriniz nedir? Benim 5. Haftamda beta 14663 çıktı önümüzde ki hafta kontrole gidicem kese oluşmuştur artık diye düşünüyorum