Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftada başladı bulandı 7 mi ? Allah kolaylık versin hamilelik boyunca. İnşallah sağ salim alırsın kucağına ikisinide.Demez olaydım bulantıdan ölüyorum Prilam fayda etmiyor kusmaktan ölüyorum günde 10 defa ikizlerden biri kese rahim ağzına inmiş çok zormuş çok
Kaçıncı haftada başladı bulandı 7 mi ? Allah kolaylık versin hamilelik boyunca. İnşallah sağ salim alırsın kucağına ikisinid
Kalp atışında net öğrenirsiniz doğal yolla mı gebe kaldınızArkadaşlar merhaba bana yardımcı olabilir misiniz benim son adet tarihim bat 2 Şubat şuan 5 haftalık hamileyim beta HCG değerim 1692.70 sizce ikiz olabilir mi bugün ilk defa doktora gittim tek kese göründü acaba tek yumurta ikizi olduğu için mi görünmedi. İkiz gebelik çok istiyorum
Evet doğal yol
anladım büyük ihtimal kese bakıldığında belli olur net olarakta kalp atışında öğrenirsinizEvet doğal yolla
Öğrendiniz mi acaba ikiz miCuma gününe erteledik ayy inşallah olur ya ikiz. Göbeğim aşırı şişkin bide beta HCG öyle çıkınca
İkizi geçtim bugün şok oldum. Geçen hafta gittim kese göründü bugün gittim kalp atışını dinlemeye doktor kese boş diyor o kadar kötüyüm ki ama bekleyeceğim. 6. Haftada normal midir acaba yoksa neden kese olsun ki. Yada ne bileyim boş olsa kanamam olmaz mıydıÖğrendiniz mi acaba ikiz mi
Geç döllenme olabilir mi onda geç gözüküyormuş başka doktora da gidin benceİkizi geçtim bugün şok oldum. Geçen hafta gittim kese göründü bugün gittim kalp atışını dinlemeye doktor kese boş diyor o kadar kötüyüm ki ama bekleyeceğim. 6. Haftada normal midir acaba yoksa neden kese olsun ki. Yada ne bileyim boş olsa kanamam olmaz mıydı
Şimdi siz akıl verin lütfen 12 Aralık'ta düşük yaptım sonra son adet tarihim 10 Ocak doktor geçen hafta diyor ki şubattan hesaplıycaz yani 5 haftalık dedi. Bugün diyor ki yok boş kese. Zaten kendisi geçen hafta dedi geç döllenmeGeç döllenme olabilir mi onda geç gözüküyormuş başka doktora da gidin bence
Canım ben pek bilmiyorum bu konuyu yorum yapamıyorum dediğim gibi başka doktorada git benceŞimdi siz akıl verin lütfen 12 Aralık'ta düşük yaptım sonra son adet tarihim 10 Ocak doktor geçen hafta diyor ki şubattan hesaplıycaz yani 5 haftalık dedi. Bugün diyor ki yok boş kese. Zaten kendisi geçen hafta dedi geç döllenme
Teşekkür ederimCanım ben pek bilmiyorum bu konuyu yorum yapamıyorum dediğim gibi başka doktorada git bence