• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz bebeklerimize isim arıyorum.. Acil Yardımmm !!

c3r3nn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
13
1
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.. 5 aylık hamileyim ikiz bebek bekliyoruz.. İkiside erkek.. İsim konusunda eşimle aklımız bir hayli karışık.. Önerilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.. Şimdiden herkese çok teşekkürler..

Arkadaşlar merhaba.. 5 aylık hamileyim ikiz bebek bekliyoruz.. İkiside erkek.. İsim konusunda eşimle aklımız bir hayli karışık.. Önerilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.. Şimdiden herkese çok teşekkürler..

Bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama birbirine çok yakın ikiz isimleri bana oldum olası çok komik gelmiştir :) Bir de yeni yeni türeyen yabancı isimmiş gibi olanlara hiç alışamadım :26:

Sizin seçenekleriniz var mı isim konusunda?

Sevgili nergis öncelikle yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim.. Aklımızda tabiki bir kaç isim alternatifi var.. Ama içimize bir türlü sindiremedik ve bu konunun çok önemli oldugunu düşünüyorum.. Yani hem benim hem eşimin içine sinmesi şart ama malesef böylesi durumlarda insan pek düşünemiyor.. Bizim aklımıza gelenler şöyle ;

Kuzey & Güney

Rüzgar & Poyraz

Ayaz & Çınar

Şimdilik aklımıza gelenler bunlar oldu..

canım öncelikle bebeklerini sağ salim kucağına alırsın inşallah ve hayırlı olsun diyeyim :) tufan ve poyraz oldum olası çok hoşuma gitmiştir :)

Saglicakla dogsunlar insallah;)
Isimlerse;
Cesur-yiğit
Cesur-efe
Yiğit-efe :D
insallah benim oglum olursa cesur iki oğlum olursa Cesur-yiğit 3 oğlum olursa Cesur-yiğit-efe koycam adlarini;))

Bende hamıleyım yenı ogrendım kan degerım ılk 441 cıktı sonra bır gun sonra yaptırdım 955 cıktı daha yenı hamıleyım ıkız olma sansı varmı kızlar 5 haftalık hamıleyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back