• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikiz bebeklerime hamileyim doğum şekli nasil olmali yardim rica ediyorum

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
Merhaba güzel anneler ben 25 haftalik hamileyim. Bir kiz bir erkek bebegim olacak.bebeklerden birinin kafasi iki aydir rahim kisminda digeride göğüs kisminda ben sezeryan doğum yapmak istiyorum. Istege bagli sezeryan yapiliyor mu ?

Bu konuda ki en kesin bilgiyi doktorun verir. Benim ki sezeryan dedi. Ikizde riske atmaya gerek yok diye.

Dr lar genelde sezeryan diyor zaten ikizlere riske atmak istemiyorlar
Ben de sezeryandan çok korkuyorum kesilmekten :(

Gecen kiz kardesim anlatti arkadadinin kuzeni ikizlere hamileymis galiba normal dogum istemiş biri normal dogmus diğeri sezeryan :deli: bence kesilmek korkutsa da sezeryan daha mantikli.

Gecen kiz kardesim anlatti arkadadinin kuzeni ikizlere hamileymis galiba normal dogum istemiş biri normal dogmus diğeri sezeryan :deli: bence kesilmek korkutsa da sezeryan daha mantikli.
yanlış anlama canım ama çok komik geldi ya:oha: yazık kadına biri normal biri sezeryan ha ne zor..

Doktorum en başından beri sezaryen diyor.. ikizler olunca durum değişiyor riski en aza indirmek istiyorlar..

Bence gidişata göre drunuz bir karar verecektir benim drum son ana kadar hiç kesin bişey söylememişti

İkizlerde çoğunluk sezeryan doğum yapıyor bildiğim kadarıyla bende sezeryan ile doğurdum ikizlerimi ameliyattan korkmayın zaten birşey hissetmiyorsunuz. Önemli olan doktorun elinin iyi olması ben uyandıktan 3 saat sonra kendim wc ye kalktım ve çok çabuk ayaklandım çok şükür bir sorunum olmadı ameliyat olacağınız doktoru iyi araştırın yeter.

Merhaba benim 8 aylık ikizlerim var normal doğum yaptım İkizdede normal olabiliyor yani ama o an bebeklerin pozisyonu uygunsa normal yada sezeryan bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

İkizlerde çoğunluk sezeryan doğum yapıyor bildiğim kadarıyla bende sezeryan ile doğurdum ikizlerimi ameliyattan korkmayın zaten birşey hissetmiyorsunuz. Önemli olan doktorun elinin iyi olması ben uyandıktan 3 saat sonra kendim wc ye kalktım ve çok çabuk ayaklandım çok şükür bir sorunum olmadı ameliyat olacağınız doktoru iyi araştırın yeter.
Insallah benimde oyle olur bende sezeryan istiyorum bazi doktorlar takmis normal doğuma o nedenle korkuyorum acickasi zorla normal yaptirirlar diye

Insallah benimde oyle olur bende sezeryan istiyorum bazi doktorlar takmis normal doğuma o nedenle korkuyorum acickasi zorla normal yaptirirlar diye
Bunları düşünerek kendinizi yipratmayin sonuçta iki bebek birden doğacak ve tercih hakkınız var zorla bişey yaptiramazlar size.

Back