Sankı dunyam durdu arkadaslar öyle üzgünüm çaresizim ve kaygılıyımki cuma gunu kontrol ıcın dr gıtmıstım ve bebeklerımden bırının 13 haftada kalbinin durdugunu ögrendim aslında o hafta dr gıtmıstım ama hersey yolundaydı nasıl oldu anlamadım ve 3 hafta habersiz onunla ılgılı hayallerıme devam etmıs ve fitre parasını bıle odemıstık minik bebeğimin ben suan 17 haftalık hamileyim bebeğimin ölmüs bedenıyle yasıyoruz ben ve kardesı en son ultrason goruntulerı gozumun onunden hıc gıtmıyo ıkısı bırden takla asıyolardı sımdı öylece içimde yatıyo en zoruda cevredekılerın soyledıklerı annemle babam bıle benı sucluyolar ıyı beslenmemısım bakamamısım miğde bulantılarım cok yogundu sureklı kusuyodum ama ben ısteyerek kusmadımkı ben yıllardır hayalını kurdugum mınık yavrumun ölumune nasıl sebeb olabılırım dr gelişimi durmus özürlü olabılırdı dedı ama bunu anlatamıyorum bana bundan sonra ıyı beslen dıgerıne bısey olmasın barı dıyolar kımse benı anlamıyo bes yıldır bekledıgım bır suru tedavılere ve amelıyatlara razı olup sonuna muradıma erecegım bebegımı kaybettım ve hala ıcımde kardesının yanında oylece yatıyo orda kalıcakmıs zamanla vucut onu emermıs dıger bebegıme ve bana bı zararı yokmus oyle dedı dr Rabbım ondan aldıgı ömrü insallah diğerine versin hayırlı ugurlu saglıklı uzun omurlu kucagıma alırım ınsallah sızlerden cok dua beklıyorum nolur bızım ıcın dua edın