- 6 Ocak 2024
- 79
- 90
- 29
-
- Konu Sahibi ikizlerinannesis
Canım benim çok teşekkür ederim. 33 haftalık doğdular tek yumurta ikizleri. Çok üzülüyorumAhh canım benim inşallah sağlıcakla hemencecik çıkarlar küvezden Rabbim yardımcıları olsun kuzucukların. Tek mi çift mi canım ikizlerin kaç haftada doğdular
Üzüntünü anlıyorum canım 33 hafta çok erken değil merak etme ikiside iyi olacak inşallah. Bende 28 haftalık ikiz doğum yapmıştım benimkiler melek oldu maalesef ama inşallah seninkiler hayata sana sımsıkı tutunacaklar Rabbim yardımcınız olsunCanım benim çok teşekkür ederim. 33 haftalık doğdular tek yumurta ikizleri. Çok üzülüyorum
Allah razı olsun canım. Sana da üzüldüm ne desem bilemedimÜzüntünü anlıyorum canım 33 hafta çok erken değil merak etme ikiside iyi olacak inşallah. Bende 28 haftalık ikiz doğum yapmıştım benimkiler melek oldu maalesef ama inşallah seninkiler hayata sana sımsıkı tutunacaklar Rabbim yardımcınız olsun
Ciğer geliştirici yapıldıysa Allahın izniyle iyi olurlar inşallahAllah razı olsun canım. Sana da üzüldüm ne desem bilemedimciğer geliştirici yapıldı hatta küvezde de yapılmış
Allahh yardımcıları olsun inşallah canım benimherkese merhaba kızlar. İkiz bebeklerim yoğun bakımda küvezdeler acaba bizim için dua edebilir misiniz? Desteğinize çok ihtiyacım var 🕊
İnşallah cabucak cıkarlar evinize gelirler bebişlerherkese merhaba kızlar. İkiz bebeklerim yoğun bakımda küvezdeler acaba bizim için dua edebilir misiniz? Desteğinize çok ihtiyacım var 🕊