İkiz bebeklerden anneye 'neden dövdün' sitemi

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.829
55.340
1.123
22 aylık tek yumurta ikizleri Ayşe ile Şevval’in anneleriyle aralarındaki “Neden dövdün” diyalogu izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor..
Amasya'da ikizlerine yemek yedirirken sandalyede ayaklarının üzerinde durmaya çalışan Şevval'in elinden tutup aşağı indirdiği sırada çocuğunun ağlaması üzerine ikizi Ayşe'nin "Neden dövdün" diye sorguya geçtiğini anlatan anne Nimet Sarıkaya, "Dövme yok aslında. Yemek yiyorduk. Kardeşinin eline bir tane şöyle dokundum. Ayşe savunmaya geçti. Direkt 'Neden dövdün'. Sonra Şevval de başladı. Beni pes ettirdiler. Özür dilemek zorunda kaldım. Sonra sarıldık" dedi.

4 yaşında Ömer adında bir çocukları daha bulunduğunu anlatan Nimet Sarıkaya, bir bankada güvenlikçi olarak çalışan baba Mahmut Sarıkaya ile birlikte ikizlerine bakmaya çalıştıklarını belirtti.

Anne Sarıkaya, ikizlerine gelebilecek reklam tekliflerini değerlendirebileceklerini söyledi.

VİDEO

http://www.takvim.com.tr/Guncel/2014/06/10/ikiz-bebeklerden-anneye-neden-dovdun-sitemi

çok tatlılar ya, karakterler şimdiden belli olmuş Ayşe fena olcak valla

Evet çok tatlılar ama videoyu izlerken bişey dikkatimi çekti ikizlerden birisi ilk dakikasında alın kısmında kan var gibi siz de dikkat ettiniz mi acaba yoksa yanlış mı gördüm.

Evet çok tatlılar ama videoyu izlerken bişey dikkatimi çekti ikizlerden birisi ilk dakikasında alın kısmında kan var gibi siz de dikkat ettiniz mi acaba yoksa yanlış mı gördüm.

Evet ben de farkettim kan gibi bisey var ama belki de göz yanilmasidir, saci falan da olabilir.
Cok tatli bu cadilar yaaa, masAllah, Allah isteyenlere de nasip etsin.

Evet ben de farkettim kan gibi bisey var ama belki de göz yanilmasidir, saci falan da olabilir.
Cok tatli bu cadilar yaaa, masAllah, Allah isteyenlere de nasip etsin.

Bilmiyorum bana kan gibi geldi,hatta az önce bu habere başka sitelerde de baktım orada da aynı yorumlar yazılmış,ama her ikiside çok tatlı rabbim nazarlardan korusun.

Kan falan degil, cocugun saci o..
Bir anne cocugunun kafasi öyle kanarken kameraya cekmez ( psikopatlar haric)

Ikiside cok tatli Allah bagislasin, bizim ailedede var böyle ikiz kiz:) 13 yasindalar suan, onlarda cok fenaydi kücükken, annelerine kök söktürdüler:)

Maaşallah kınalı kuzularaBunlar az daha büyüsün,ikisi bir olup analarını döver valla

İkizlerin geneli mi böyledir acaba? Biri diğerinden daha baskın karakterde oluyor, bizim bir arkadaşın ikiz kızları var, çift yumurta ikizi, birbirlerine hiç benzemiyorlar, biri çok bilmiş beter birşey, diğeri daha ağır ama birbirilerini çok kolluyorlar, hele birtanesine laf söyle hemen savunmaya geçiyorlar, böyle anlatınca burnumda tüttü cimcimeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…