ikiz bebek zorluklari guzellikleri

izmirizmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
65
7
Arkadaslar 7 ay sonra ben de araniza katiliyorum ayazim ve aylinimden sonra ikiz bebeklerim de geliyor. Ama cok tedirginim onlara yetebilecek diye tedirginlik var icimde. Bunun zorluklarindan guzelliklerimden ve onerilerinizden bahseder msniz. Bazen hic ustesimdem gelemeyecekmisim gibi gelyor

2 çocugun var yani 2 tane daha geliyo maşallah..
bence her sey 2 kat zor ve 2 kat güzel..
ama doğuranların yorumları ne acaba

Arkadaşlar benim ikizlerim yarın 40 günlük olacak. Haliyle tek bebek gibi olmuyor ama bizim sevincimiz de iki kat oluyor tabi. Doğumdan sonra 23 kilo verdim. İkisi aynı anda ağlayabiliyor en büyük sıkıntı da bu oluyor. Özellikle benim gibi yardım eden kimseniz yoksa daha zor oluyor haliyle. Ancak her işinizi plana bağlarsanız bir çok şeye yetişebiliyorsunuz. Ben yemeğini de yapabiliyorum şükür temizliğimi de. Olumlu bakmaya çalışın bence, düşünebiliyor musunuz yıllarca evlat sahibi olmak isteyen bir sürü insan var ve Allah size iki tane birden veriyor...

Papatya masallah sana yaa. Nasil yaptigini anlatsan keske. Ben de tek bakmak istiyorum ama yetisebilir miyim bilmiyorum. Ikisi ayni anda agladiginda ne yapiyorsun oeki

Papatya masallah sana yaa. Nasil yaptigini anlatsan keske. Ben de tek bakmak istiyorum ama yetisebilir miyim bilmiyorum. Ikisi ayni anda agladiginda ne yapiyorsun oeki
Canım çok sağol. İkisi ağladığı zaman çok zor oluyor zaten bizi en çok zorlayan da bu. Allah'tan genelde eşim yanımdayken denk geliyor ve biriyle o ilgileniyor. Eğr teksem mamayı yani biberonu küçük bir yastığa dayıyorum. Tabi yanından ayrılmıyorum...

Bende arada tek bakıyorum benimde en zorlandığım kısım ikisinin de aynı anda katılırcasına ağlaması yada aynı anda acıkması o zaman birini kucağa alıp sakinleştiriyorum sonra diğerini ama bu seferde sakinleşen başlıyor ağlamaya şimdi çözümü kucağı unutturmayla çözmeye çalışıyorum evde 1 anakucağı 2 araba ve 2 puset 1 park yatak 1 normal yatak birde oyuncakların saklandığı oyun minderi var ve tv de sürekli baby tv açık ağlayanı mızmızlananı bunlardan birine koyuyorum birinden biri işe yarıyor ikiside yada biri bile uyusa o sırada acil yapmam gereken tüm işlerimi hallediyorum en hızlısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…