Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu canım
çok tatlılar rabbim nasib ederse bende anne olmayı istiyorum duygulandım sadece 3 sene bitti yavrumu bekliyorumNe oldu canım![]()
Rabbim gönlünüze göre versin.çok tatlılar rabbim nasib ederse bende anne olmayı istiyorum duygulandım sadece 3 sene bitti yavrumu bekliyorum
çok tatlılar rabbim nasib ederse bende anne olmayı istiyorum duygulandım sadece 3 sene bitti yavrumu bekliyorum
Rabbim gönlünüze göre versin.Umarım bebeğiniz sizi çok bekletmez
![]()
Amin inşaallaholacak inşaAllah rabbim hayırla sağlıkla bütün isteyenlere versin inşaAllah
Aminamin bütün isteyenlerin Allah razı olsun sizin bebeğiniz varmı?
Bebekler ilk aylarda çok esnek oluyorlar,hatta bacaklarını karınlarına yakın uyuyorlar o nedenle çok ezildiklerini düşünmüyorum.Merak etmeyinBen de istiyorum yaama bazi fotolari beğenmedim.. cok eziyet eder gibi olmuş yaa..
AminBenim 3 tane var.
![]()
Bebekler ilk aylarda çok esnek oluyorlar,hatta bacaklarını karınlarına yakın uyuyorlar o nedenle çok ezildiklerini düşünmüyorum.Merak etmeyinRabbim gönlünüze göre versin
![]()
Teşekkür ederimne güzel Allah bağışlasın canım rabbim hayırlı uzun bir ömür versin![]()
Amin Allah razi olsun..
Ben de istiyorum yaama bazi fotolari beğenmedim.. cok eziyet eder gibi olmuş yaa..
sen ne zamandır istiyorsun canım![]()