D desouza Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 55 1 36 İstanbul 30 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi desouza #1 İkiz bebek anneleri beni daha iyi anlayacaklardır. Giyim olarak herşeyi çift çift aldığımız için küçülen kıyafetlerimiz de bir o kadar çok oluyor. Tek kıyafetlerimin çoğunu gereken yerlere verdim fakat çift kıyafetlerimizi ikizler değerlendirsin istedim. Bununla ilgili bu konu üzerinden takas veya 2. el koşullarını değerlendirebiliriz. Takdir yine annelerin.
İkiz bebek anneleri beni daha iyi anlayacaklardır. Giyim olarak herşeyi çift çift aldığımız için küçülen kıyafetlerimiz de bir o kadar çok oluyor. Tek kıyafetlerimin çoğunu gereken yerlere verdim fakat çift kıyafetlerimizi ikizler değerlendirsin istedim. Bununla ilgili bu konu üzerinden takas veya 2. el koşullarını değerlendirebiliriz. Takdir yine annelerin.
hasretimsi Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2011 1.016 11 318 30 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi desouza #2 desouza .!.: İkiz bebek anneleri beni daha iyi anlayacaklardır. Giyim olarak herşeyi çift çift aldığımız için küçülen kıyafetlerimiz de bir o kadar çok oluyor. Tek kıyafetlerimin çoğunu gereken yerlere verdim fakat çift kıyafetlerimizi ikizler değerlendirsin istedim. Bununla ilgili bu konu üzerinden takas veya 2. el koşullarını değerlendirebiliriz. Takdir yine annelerin. Genişletmek için tıkla... benımde ıkızlerım var cınsıyetı nedır elınızde neler var foto koysanız daha ıyı olur benım bır kız bır erkek
desouza .!.: İkiz bebek anneleri beni daha iyi anlayacaklardır. Giyim olarak herşeyi çift çift aldığımız için küçülen kıyafetlerimiz de bir o kadar çok oluyor. Tek kıyafetlerimin çoğunu gereken yerlere verdim fakat çift kıyafetlerimizi ikizler değerlendirsin istedim. Bununla ilgili bu konu üzerinden takas veya 2. el koşullarını değerlendirebiliriz. Takdir yine annelerin. Genişletmek için tıkla... benımde ıkızlerım var cınsıyetı nedır elınızde neler var foto koysanız daha ıyı olur benım bır kız bır erkek
D desouza Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2011 55 1 36 İstanbul 30 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi desouza #3 hasretimsi .!.: benımde ıkızlerım var cınsıyetı nedır elınızde neler var foto koysanız daha ıyı olur benım bır kız bır erkek Genişletmek için tıkla... Benim ikiside erkek. Şuan 2 yaşındalar.
hasretimsi .!.: benımde ıkızlerım var cınsıyetı nedır elınızde neler var foto koysanız daha ıyı olur benım bır kız bır erkek Genişletmek için tıkla... Benim ikiside erkek. Şuan 2 yaşındalar.