Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben suan 5haftalikhamileyim dr gittim cok kücük dedi
haftaya cumaya randevu verdi allahin izniyle insallah bi kizim olur bi dünyalar yakisiklisi oglum var allaha dua ediyorum tabiki ilk önce eli ayagi düz saglikli olsun. benim sorum su.... esimin dedesi ikiz onun ikizi olmadi,, esimin babasininda ikizi olmadi acaba bize vururmu o sansmi diyim artik ne diyim bilmiyorum yani ücüncü generasyona vurabilir diyorlar dogru olabilirmi cvp verirseniz cok sevinirim tsklerr
doktor bana ailenizde ikiz var mı dediğinde bende var ama eşimde yok dedim doktor da zaten anneden alır dedi sizin tarafta var mı benim ananemin ve babanemin ikizleri olmuş
arkadaşım ben 28 haftalık ikizlere gebeyim.biri kız biri erkek.ilk hamileliğim.ama ben ilk 1 ay hamile olduğumu hiçç anlamadım.ancak evde idrar testiyle öğrendim hamileliğimi.dr un alttan ultrason muayenesiylede 5 haftalık çift kese diye söylemesiyle öğrendim.ama eşimin ailesi ve benim ailemde de ikizler mevcut.
İkiz bebeklere hamile olmanın en güçlü belirtileri nedir ?????
benimde babamın hala kızları ikiz acaba benimde ikiz olurmu çok merak ediyorumm...Eşimin tarafında da hiç yok...Peki arkadaşın dediği doğrumu ?
Eğer anne tarafında ikiz gebelik varsa, ikiz doğurma riski fazla.
Yoksa bu iş şans işimi. Benim eşimin tarafında halası ikiz kuzenleri ikiz, ailesinde 6 tane ikiz var.
Ama benim ailemde hiç yok.
bende adetimi daha 1 gün geçti test yaptım pozitif çıktı hatta akşam yapmıştım heveslendim hemen belli oldu diye acaba ikizmi :d doktora hemen gitmek istemedim bir hafta sonra gidicem şuan hesaplayıcıya göre 5 buçuk haftalık gebeyim