Ikiz bebek belirtileri

arkadaşım ben 28 haftalık ikizlere gebeyim.biri kız biri erkek.ilk hamileliğim.ama ben ilk 1 ay hamile olduğumu hiçç anlamadım.ancak evde idrar testiyle öğrendim hamileliğimi.dr un alttan ultrason muayenesiylede 5 haftalık çift kese diye söylemesiyle öğrendim.ama eşimin ailesi ve benim ailemde de ikizler mevcut.

evet,ikizlerde kan değeri bayağı yüksek çıkıyo.evrakı kaybettim ama hatırladığım kadarıyla benimki 10.000 filandı.

ya açıkçası sana yanlış bilgi vermek istemiyorum.ama benim ki 5. haftada bu değerdeydi.ama bana ikiz gebelik gibi geldi seninki.en iyisi dr muayenesine git,ya karından yada alttan muayene ederek sonucu sana söyler.eğer ikizi çok istiyorsan,umarım allah dualarını kabul eder.

ben suan 5haftalik:49: hamileyim dr gittim cok kücük dedi :emir_bebek:haftaya cumaya randevu verdi allahin izniyle insallah bi kizim olur bi dünyalar yakisiklisi oglum var allaha dua ediyorum tabiki ilk önce eli ayagi düz saglikli olsun. benim sorum su.... esimin dedesi ikiz onun ikizi olmadi,, esimin babasininda ikizi olmadi acaba bize vururmu o sansmi diyim artik ne diyim bilmiyorum yani ücüncü generasyona vurabilir diyorlar dogru olabilirmi cvp verirseniz cok sevinirim tsklerr

ben suan 5haftalik:49: hamileyim dr gittim cok kücük dedi :emir_bebek:haftaya cumaya randevu verdi allahin izniyle insallah bi kizim olur bi dünyalar yakisiklisi oglum var allaha dua ediyorum tabiki ilk önce eli ayagi düz saglikli olsun. benim sorum su.... esimin dedesi ikiz onun ikizi olmadi,, esimin babasininda ikizi olmadi acaba bize vururmu o sansmi diyim artik ne diyim bilmiyorum yani ücüncü generasyona vurabilir diyorlar dogru olabilirmi cvp verirseniz cok sevinirim tsklerr

doktor bana ailenizde ikiz var mı dediğinde bende var ama eşimde yok dedim doktor da zaten anneden alır dedi sizin tarafta var mı benim ananemin ve babanemin ikizleri olmuş

benimde babamın halasının kızları ikizmiş.. acaba bende de ikiz olurmu okadar çok istiyoruzki.. 5,5 aylık evliğim ilk bebeğimi 2 ay önce 8 haftalıkken kaybettim.. denemelere çok ara vermeden devam ediyoruz...

doktor bana ailenizde ikiz var mı dediğinde bende var ama eşimde yok dedim doktor da zaten anneden alır dedi sizin tarafta var mı benim ananemin ve babanemin ikizleri olmuş

benim tarafimda yok ama esimin tarafinda var iste hem kuzeni hem dedesi ikiz demek kadinin tarafinda olursami büyük bi ihtimal oluyo napalim artik yeterki eli ayagi düz olsun saglikli olsun allahtan dilegim bi kizim olsun :D TSK ederim cvp verdigin icin

arkadaşım ben 28 haftalık ikizlere gebeyim.biri kız biri erkek.ilk hamileliğim.ama ben ilk 1 ay hamile olduğumu hiçç anlamadım.ancak evde idrar testiyle öğrendim hamileliğimi.dr un alttan ultrason muayenesiylede 5 haftalık çift kese diye söylemesiyle öğrendim.ama eşimin ailesi ve benim ailemde de ikizler mevcut.

Allah tamamına erdirsin. sağlıklı doğumlar dilerim

Son düzenleme:
Peki arkadaşın dediği doğrumu ?
Eğer anne tarafında ikiz gebelik varsa, ikiz doğurma riski fazla.
Yoksa bu iş şans işimi. Benim eşimin tarafında halası ikiz kuzenleri ikiz, ailesinde 6 tane ikiz var.
Ama benim ailemde hiç yok.

Peki arkadaşın dediği doğrumu ?
Eğer anne tarafında ikiz gebelik varsa, ikiz doğurma riski fazla.
Yoksa bu iş şans işimi. Benim eşimin tarafında halası ikiz kuzenleri ikiz, ailesinde 6 tane ikiz var.
Ama benim ailemde hiç yok.
benimde babamın hala kızları ikiz acaba benimde ikiz olurmu çok merak ediyorumm...Eşimin tarafında da hiç yok...

arkadaşlar benım ebe arkadaşım anne tarafında ıkız olmalı dedı..babada olup annede yoksa ıhtımal cok az hatta yok..
ama anne tarafında bır ıkız dahı olsa şansı çok dedı..haberınız olsun..
benım de annemın teyze kızı, ikiz doğurmuştu bı kız bı erkek..acaba bana da olur mu ki..bakması zordur ama zor olan herşey daha güzel..
zamanı geldıgınde saglıkla olsun ınşallah ..

birçok arkadaşın dediği gibi annenin tarafında olması geekiyor.ama tabi bu dediğim çift yumurta ikizleri için.tek yumurta ikizleri hakkında bir bilgim yok açıkcası.kadınlar ayda bir kez bir tane yumurtluyorlar.ama biz iki tane yumurtlamışız bir ayda.o iki yumurtada döllenmiş ve ikizler oluşmuş.yumurtlamak erkek tarafıyla alakası olmayan bişey.isterse eşiniz ikiz olsun siz iki tane yumurtlamassanız ikiz olmaz.mantıklı olarak düşünüldüğünde anlaşılıyor zaten.
ikiz olduğunu herkes gibi bende hiç farketmedim.ikiz olduğunda farklı bişey olmuyor.adetim bikaç gün geçince test yaptım evde hemen anında çıktı.bilmiyorum ikiz olduğu içinmi.sonra doktora gittim tam bir aylıkken hemen ikiz olduğu anlaşıldı iki kese göründü.ve bu günlere geldik işte.

kızlar 6 haftalık hamileymişim bu kan değerimi aldım 5792 imiş sizce benim de ikiz olabilir mi... ay eğer öyleyse ben mutlusu olamaz benim ailem de de varmış ama bizim kuşakta değil bir üst kuşakta babamın amcaları ve anneannemin kardeşlerinde varmış yani tam olarak bilmiorum...

bende adetimi daha 1 gün geçti test yaptım pozitif çıktı hatta akşam yapmıştım heveslendim hemen belli oldu diye acaba ikizmi :D doktora hemen gitmek istemedim bir hafta sonra gidicem şuan hesaplayıcıya göre 5 buçuk haftalık gebeyim

bende adetimi daha 1 gün geçti test yaptım pozitif çıktı hatta akşam yapmıştım heveslendim hemen belli oldu diye acaba ikizmi :d doktora hemen gitmek istemedim bir hafta sonra gidicem şuan hesaplayıcıya göre 5 buçuk haftalık gebeyim

aynı benim durumum sende ne çıktı canım

kızlaaarrr lütfen bana yardım edinnn 10 nisanda adet olmam gerekiyodu olmadı 13 nisanda test yaptım beta hcg 154 çıktı sonra testi tekrar 17 nisanda tekrarladım 1406 çıktı sizce artış nasıl ikiz olabilirmi şuan 5. haftadayım pzt doktora gidicem 5+4 de yani sizce kese yada keseler görünürmüüüüüü :)

Back
X