- 2 Nisan 2014
- 30
- 2
-
- Konu Sahibi aysuntavris
Bende var yan yana olan 200 tl antalyadayimArkadaşlar ikiz bebek arabası ve ya kardeş arabası aramaktayım uygun fiyatlı olursa hemen almak istiyorum
Resim yüklermisiniz lütfenBende var yan yana olan 200 tl antalyadayim
Resim yüklermisiniz lütfen
Fiyat olarak ne kadar düşünüyorsunuzBende baston bebek arabası var, çok az kullanıldı. Tek bebek için, düşünürseniz ankara yenimahallede oturuyorum. Markasını hatırlamıyorum şuan, isterseniz resim çekip gönderirim.
Canım benim durumum o kadar iyi değil malesef 150 lira civarında bişey arıyorum ben ama bulamıyorumBendede var maclaren yan yana farklı yaş aralıkları da binse sürüsü çok rahat yan yana ama kapılardan sigmayanlardan değil rahat kapanma otamatik kitleme 5nokta emliyet kemeri sıfır fiyati 1 900 tl ye 5 yıl önce alındı şuanki fiyati da bu civarlarda renk koyuyeşil yer ankara Keçiören fiyat 500 den di son 300 olur :)
Bebek arabasını sattınız mı acabaBendede var maclaren yan yana farklı yaş aralıkları da binse sürüsü çok rahat yan yana ama kapılardan sigmayanlardan değil rahat kapanma otamatik kitleme 5nokta emliyet kemeri sıfır fiyati 1 900 tl ye 5 yıl önce alındı şuanki fiyati da bu civarlarda renk koyuyeşil yer ankara Keçiören fiyat 500 den di son 300 olur :)
Önemli değil. Acil olduğu için başka yerden aldım ben de ikinci el.Bana sordunuz zannederek cvplamışım kusura bakmayın...
Ben let go dan aldım. Ikinci el. Baby max in 3 tekerlekli olanindan. Çok rahat sürülüyor ve çok memnunum.Nerdrn aldınız acaba? Benm de yasları küçük iki cocugm var, eski arabaya arka arkaya biniyorlar.Büyük olan kıskandıgı için yürümüyor:) satacak oldgm arabayı onun yuzunden yolda yürürken hemen yakındaki magazadan almak zorunda kalmştım, bir iki kez kullandım..satıp daha büyük bir araba almak istiyorum.
Satıldı mıBendede var maclaren yan yana farklı yaş aralıkları da binse sürüsü çok rahat yan yana ama kapılardan sigmayanlardan değil rahat kapanma otamatik kitleme 5nokta emliyet kemeri sıfır fiyati 1 900 tl ye 5 yıl önce alındı şuanki fiyati da bu civarlarda renk koyuyeşil yer ankara Keçiören fiyat 500 den di son 300 olur :)