Bebek İkinci El İkiz bebek arabası

aysuntavris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
30
2
Arkadaşlar ikiz bebek arabası ve ya kardeş arabası aramaktayım uygun fiyatlı olursa hemen almak istiyorum

Resim yüklermisiniz lütfen
IMG-20170401-WA0003.jpg

Eklentiler

• IMG-20170401-WA0004.jpg
    IMG-20170401-WA0004.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 79
Bende baston bebek arabası var, çok az kullanıldı. Tek bebek için, düşünürseniz ankara yenimahallede oturuyorum. Markasını hatırlamıyorum şuan, isterseniz resim çekip gönderirim.

Bendede var maclaren yan yana farklı yaş aralıkları da binse sürüsü çok rahat yan yana ama kapılardan sigmayanlardan değil rahat kapanma otamatik kitleme 5nokta emliyet kemeri sıfır fiyati 1 900 tl ye 5 yıl önce alındı şuanki fiyati da bu civarlarda renk koyuyeşil yer ankara Keçiören fiyat 500 den di son 300 olur :)

Bendede var maclaren yan yana farklı yaş aralıkları da binse sürüsü çok rahat yan yana ama kapılardan sigmayanlardan değil rahat kapanma otamatik kitleme 5nokta emliyet kemeri sıfır fiyati 1 900 tl ye 5 yıl önce alındı şuanki fiyati da bu civarlarda renk koyuyeşil yer ankara Keçiören fiyat 500 den di son 300 olur :)
Canım benim durumum o kadar iyi değil malesef 150 lira civarında bişey arıyorum ben ama bulamıyorum

Merhaba ben 150 ye veririm size, 8 mayısta ank da olacağım.Beklerseniz gelince resmini cekip göndereyim

Bebek arabasını sattınız mı acaba

Nerdrn aldınız acaba? Benm de yasları küçük iki cocugm var, eski arabaya arka arkaya biniyorlar.Büyük olan kıskandıgı için yürümüyor:) satacak oldgm arabayı onun yuzunden yolda yürürken hemen yakındaki magazadan almak zorunda kalmştım, bir iki kez kullandım..satıp daha büyük bir araba almak istiyorum.

Nerdrn aldınız acaba? Benm de yasları küçük iki cocugm var, eski arabaya arka arkaya biniyorlar.Büyük olan kıskandıgı için yürümüyor:) satacak oldgm arabayı onun yuzunden yolda yürürken hemen yakındaki magazadan almak zorunda kalmştım, bir iki kez kullandım..satıp daha büyük bir araba almak istiyorum.
Ben let go dan aldım. Ikinci el. Baby max in 3 tekerlekli olanindan. Çok rahat sürülüyor ve çok memnunum.
200 e aldım çok temiz ve güzel.
Sıfırı 650-700 civarı baktığım internet sitelerinde.
Benim çocuklar da biri 20 aylık diğeri yarın iki aylık olacak. Haliyle ikiz bebek arabasi şart.
Ben bilerek önlü arkali almadım. Çok yorum okudum çünkü. Arkada olan çocuk sıkılabiliyormus..
Q

Satıldı mı

aysuntavris aysuntavris konuyla alakasiz olacak ama profilinizdeki cocuk nekadar tatli Allah bagislasin masallah..Ama nazar degebilir cok guzel bir cocuk masallah..:nazar::nazar::nazar:

X