Ikiz bebek anneleri yardiminiza ihtiyacım var

Asiveblue

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
853
756
33
38
10 gunluk ikiz bebeklerim var 2 saatte bir 30 cc mama vererek besliyorum ikizlerimi aradada anne sütü veriyorum yalnız artık 30 cc yetmediği oluyor bazen doymadiklarini hissediyorum verdikçe yiyorlar çünkü acaba vermelimiyim siz nasıl yaptınız bana da yardımcı olur musunuz 2 saatte 30 cc mama yetersiz mi geliyor acaba birde anne sütü ile destekleyenler nasıl bir plan uyguladiniz doktorlarıniz ne önerdi yardımcı olur musunuz

Ilk 3 gün 30 cc sonra 60 cc verdik biz. Normal 40 haftalık doğdu ikiz de değil. Arttırarak deneyebilirsiniz. Anne sutü önce sonra mama verdim ben. Ama ikizde nasıl olur Nosking bilir.

Cok teşekkür ederim biz 36 haftalık doğduk doktora sormadan artirmalimiyim ki acaba midelerine çok gelmesinden korkuyorum

Bende aynı 10 gün oldu ikiz doymadıklarını gördüğümde mama veriyorum 30 değilde biraz daaha fazla veriyorum

Cok teşekkür ederim biz 36 haftalık doğduk doktora sormadan artirmalimiyim ki acaba midelerine çok gelmesinden korkuyorum
Çok geleni cıkarır alttan üstten bi şey olmaz bi kaç kez deneyin. 30 icebiliyolarsa 30a dönersiniz.

6 aylık ikizlerim var
Mamayı sadece ilk 4 gün 30 cc olarak verdim
Yetmediğini düşünüyorsanız 45 cc verebilirsiniz 10 günlük olmuşlar
30 cc yetmeyebilir

6 aylık ikizlerim var
30 cc yetmeyebilir
Biberonla veriyorum da bir bebeğim beni emiyor da diğeri emmekte zorluk çekmeye başladı biberondan dolayı mı acaba biberona mı alışmış demek oluyor ne yapmalıyım sizce bir fikriniz varmı yaşadınız mı böyle birşey dün gece boyunca ağladı veriyorum meme ağzında olduğu halde ağlayıp durdu aranıyor sanki ağzında yok gibi

Kaç aylıklar?
Benimkilerin ikisinde de meme reddi var
Birinde 3, birinde 4 aylıkken başladı.
Ikisini de büyük oranda memeye dondurebildim ama çok zor oldu
Şu an memeyi adet yerini bulsun diye emiyorlar
Karınlarını biberonla doyuruyorlar
3 aylıktan küçükse biberon vermeyin bence
Şırıngayla veya eds hortumunu parmağınıza bağlayarak besleyebilirsiniz
3.aydan sonra içtikleri miktar ciddi oranda artıyor
Şırıngayla beslemek onları daha çok kızdırıyor mecburen biberon vermek zorunda kalınıyor

Daha yeniler 11 günlük oldular geri nasıl döndürdünüz memeye şırınga ile mi yapayım daha rahat mı olur

6 aylık ikizlerim var
30 cc yetmeyebilir
Teşekkür ederim bu gece 45 cc aldı zaten almayınca da uyumadı kusacak diye endişe ettim

Benimde bebeklerim den biri emmiyor emzirme danışmanı ile anlaştım umarım cocugumda ise yarar

Daha yeniler 11 günlük oldular geri nasıl döndürdünüz memeye şırınga ile mi yapayım daha rahat mı olur
Ben siringayi beceremedim yapabiliyorsanız çok iyi olur
Emme refleksini geliştirmek için eds hortumu da kullanabilirsiniz
Hortumun bi ucunu temiz parmağınıza yapıştırıp bebeğin ağzına sokun
Diğer ucundan da yavaş yavaş mama verin
Şırıngadan daha kolay bence

Teşekkür ederim bu gece 45 cc aldı zaten almayınca da uyumadı kusacak diye endişe ettim
Kusma olayı çok farklı
Normalde 30 cc içiyorsa ama sürekli istediği için 90 cc verirseniz hepsini kusar
Ki bunu zaten yapmazsınız
Ama 50 içerse ağız kenarından fazlasını çıkartır
Kusma oluyor yani bir şekilde bebeklerde
Kilosunu etkilemediği sürece doktorlar da önemsemiyor zamanla geçiyor

Cok teşekkür ederim gerçekten lohusa kafası mı ne dersen de herseyden şüpheleniyorum saçma sapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…