Bende aynı 10 gün oldu ikiz doymadıklarını gördüğümde mama veriyorum 30 değilde biraz daaha fazla veriyorum10 gunluk ikiz bebeklerim var 2 saatte bir 30 cc mama vererek besliyorum ikizlerimi aradada anne sütü veriyorum yalnız artık 30 cc yetmediği oluyor bazen doymadiklarini hissediyorum verdikçe yiyorlar çünkü acaba vermelimiyim siz nasıl yaptınız bana da yardımcı olur musunuz 2 saatte 30 cc mama yetersiz mi geliyor acaba birde anne sütü ile destekleyenler nasıl bir plan uyguladiniz doktorlarıniz ne önerdi yardımcı olur musunuz
Çok geleni cıkarır alttan üstten bi şey olmaz bi kaç kez deneyin. 30 icebiliyolarsa 30a dönersiniz.Cok teşekkür ederim biz 36 haftalık doğduk doktora sormadan artirmalimiyim ki acaba midelerine çok gelmesinden korkuyorum
6 aylık ikizlerim var10 gunluk ikiz bebeklerim var 2 saatte bir 30 cc mama vererek besliyorum ikizlerimi aradada anne sütü veriyorum yalnız artık 30 cc yetmediği oluyor bazen doymadiklarini hissediyorum verdikçe yiyorlar çünkü acaba vermelimiyim siz nasıl yaptınız bana da yardımcı olur musunuz 2 saatte 30 cc mama yetersiz mi geliyor acaba birde anne sütü ile destekleyenler nasıl bir plan uyguladiniz doktorlarıniz ne önerdi yardımcı olur musunuz
Biberonla veriyorum da bir bebeğim beni emiyor da diğeri emmekte zorluk çekmeye başladı biberondan dolayı mı acaba biberona mı alışmış demek oluyor ne yapmalıyım sizce bir fikriniz varmı yaşadınız mı böyle birşey dün gece boyunca ağladı veriyorum meme ağzında olduğu halde ağlayıp durdu aranıyor sanki ağzında yok gibi6 aylık ikizlerim var
Mamayı sadece ilk 4 gün 30 cc olarak verdim
Yetmediğini düşünüyorsanız 45 cc verebilirsiniz 10 günlük olmuşlar
30 cc yetmeyebilir
Kaç aylıklar?Biberonla veriyorum da bir bebeğim beni emiyor da diğeri emmekte zorluk çekmeye başladı biberondan dolayı mı acaba biberona mı alışmış demek oluyor ne yapmalıyım sizce bir fikriniz varmı yaşadınız mı böyle birşey dün gece boyunca ağladı veriyorum meme ağzında olduğu halde ağlayıp durdu aranıyor sanki ağzında yok gibi
Daha yeniler 11 günlük oldular geri nasıl döndürdünüz memeye şırınga ile mi yapayım daha rahat mı olurKaç aylıklar?
Benimkilerin ikisinde de meme reddi var
Birinde 3, birinde 4 aylıkken başladı.
Ikisini de büyük oranda memeye dondurebildim ama çok zor oldu
Şu an memeyi adet yerini bulsun diye emiyorlar
Karınlarını biberonla doyuruyorlar
3 aylıktan küçükse biberon vermeyin bence
Şırıngayla veya eds hortumunu parmağınıza bağlayarak besleyebilirsiniz
3.aydan sonra içtikleri miktar ciddi oranda artıyor
Şırıngayla beslemek onları daha çok kızdırıyor mecburen biberon vermek zorunda kalınıyor
Hic anne sütü aliyolar mi acabaBende aynı 10 gün oldu ikiz doymadıklarını gördüğümde mama veriyorum 30 değilde biraz daaha fazla veriyorum
Teşekkür ederim bu gece 45 cc aldı zaten almayınca da uyumadı kusacak diye endişe ettim6 aylık ikizlerim var
Mamayı sadece ilk 4 gün 30 cc olarak verdim
Yetmediğini düşünüyorsanız 45 cc verebilirsiniz 10 günlük olmuşlar
30 cc yetmeyebilir
Benimde bebeklerim den biri emmiyor emzirme danışmanı ile anlaştım umarım cocugumda ise yararBiberonla veriyorum da bir bebeğim beni emiyor da diğeri emmekte zorluk çekmeye başladı biberondan dolayı mı acaba biberona mı alışmış demek oluyor ne yapmalıyım sizce bir fikriniz varmı yaşadınız mı böyle birşey dün gece boyunca ağladı veriyorum meme ağzında olduğu halde ağlayıp durdu aranıyor sanki ağzında yok gibi
Emziriyorum inşallah alıyorlardır :/Hic anne sütü aliyolar mi acaba
İnşallah ya ne zormuş gerçektenBenimde bebeklerim den biri emmiyor emzirme danışmanı ile anlaştım umarım cocugumda ise yarar
Ben siringayi beceremedim yapabiliyorsanız çok iyi olurDaha yeniler 11 günlük oldular geri nasıl döndürdünüz memeye şırınga ile mi yapayım daha rahat mı olur
Kusma olayı çok farklıTeşekkür ederim bu gece 45 cc aldı zaten almayınca da uyumadı kusacak diye endişe ettim
Cok teşekkür ederim gerçekten lohusa kafası mı ne dersen de herseyden şüpheleniyorum saçma sapanKusma olayı çok farklı
Normalde 30 cc içiyorsa ama sürekli istediği için 90 cc verirseniz hepsini kusar
Ki bunu zaten yapmazsınız
Ama 50 içerse ağız kenarından fazlasını çıkartır
Kusma oluyor yani bir şekilde bebeklerde
Kilosunu etkilemediği sürece doktorlar da önemsemiyor zamanla geçiyor
Aynen aynen Bi emzirirken peşine biberon vermek herseyi sifirliyo resmen ama napcaz başka çare yok vallsİnşallah ya ne zormuş gerçekten
Aynen öyle kaşıkla deneyeyim dedimmolmadı bakayım şırınga veya hortumla denicem inşallah faydası olur yaAynen aynen Bi emzirirken peşine biberon vermek herseyi sifirliyo resmen ama napcaz başka çare yok valls
Bende yarin emzirme danışmanı ile basliyorum inşallah faydasını görüşürüzAynen öyle kaşıkla deneyeyim dedimmolmadı bakayım şırınga veya hortumla denicem inşallah faydası olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?