canım benimmmmm bikere daha tebrikler o zaman sanaaaaaaaaa..a.s.
bende dün gittim keseyi gördüm Allaha şükürrrrr...:Saruboceq:
Bende bitane kese ama ikiz olsun isterim valla..... :teytey:
Daha bebeği görmedik haftaya görcez inşallah bisde..
İçini ferah tut bişeycik olmaz ikiside sağlıklıdır maşallaaaah..
Teyzemin ikizleride meşhur oldu sırnaşık şey
Neyse gene ondan örnek vercem.
Erkeği daha geç büyümüştü hatta dr ona pek ümitlenmeyin bile dedi (Allah korusun)
Bişeycik olmadı maşallah kocaaaaman oldular sıpalar....
Korkma rahat ol emi....:1hug:
bende ikiz bebek bekliyorum. 7 ci hafta gittim tek kese gördük ve kalp atımını duyduk.
9 haftalıkken acil olarak rahatsızlanıp gittiğimde ise ikiz olduklarını öğrendim.şimdi 4.cü ayımıza yaklaştık..tek yumurta benim ikizlerim.
korkmana gerek yok hele ikiz oldukları kesinleşsin. ve iki tane bebişi içinde gör korkudan çok sevinç ve heyecan yaşarsın..
allah sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese..
Cok sagol Yasemincim ya..
Benim hesaba göre 6 haftam doluyor ama doktor gec döllenme olmuş,daha 5. haftayı dolduruyor dedi, kese de kalp atışı da çok güsel göründü,inşallah diğerini de görürüz..Söylediklerin içimi rahatlattı ya:1hug:
Senin ne kadar oldu şimdi tam olarak,hayırlısıyla kalp atışlarını da görürsün inşallah bir dahaki gidişine.[/QUOTE
kan testine göre 2 haftalık demişlerdi ya
dün gittim işte keseyi görmeye 5-6 haftalıkmışş:dance::teytey:
aynı zamanda doğurucaz sanırım.
karşılıklı bağırışırız
doktor buldunmu??
Ben buldum doktorumu
Allah ondan binkere razı olsun
9 eylülde gidicem tekrar kalp atışını dinlemeye ve bebeği veya bebekleri görmeye.sırnaşık şey bebekleri diyorum neden bilmiyorum sağlıklı olsun ister erkek ister kız ister ikiz yeterki sağlıklı olsunlar
Canım hadi hayırlııı olsunn ne güzel rabbim iki tane mucizeyi vermİş yaradan rabbim büyüklüğü iŞTE.RABİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN EVLATLARINII
edelim canımmm
doktor buldun mu zeyned?
Ayyyyyyyyyyyy ne güzel bende bir gün burdan yazcakmiyim böyle yaaa
Kızlar iki gün önce doktora bebeğimizin kesesini görmeye gittik,o kadar değişik bir duygu ki,içinizde bir sey yaşıyor:1hug: kalp atışlarını da gördük,böyle pıt,pıt minnacık kalbi var.Sonra bir baktık,bir kese daha,benim ailemde ikizler var,ben de ikiz doğmusum,doktor ihtimalin yüksek dedi:sm_cool: o kadar çok sevındik ki eşimle,ama biri daha gec gelısıyormus,daha küçük kesesi felan..10 gün sonra bir daha gidicem,insallah kalp atışlarını da duyarım,içime korku düştü öyle görünce..içinizde benim gibi olan var mı,varsa yaşadıklarını anlatabilir mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?