• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz Annelerine Soruyorum?

NuRuM_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
399
3
96
İstanbul
Merhaba Tecrübeli İkiz Anneleri;

Malum havalar ısındı ve ben artık oğluşlarımı dışarıda doya doya gezdirmek istiyorum. Fakat İkiz Bebek Arabımız YOK.
Size sorum bana hangi araba tipini tavsiye edersiniz?
-Yanyana olan ikiz arabasını mı?
-Arka arkaya olan ikiz arabasını mı?

Siz hangi tip arabayı kullanıyorsunuz? Yada şuanki aklıınız olsaydı hangisini almak isterdiniz? Bide bunlar arabaların bagajlarına rahatlıkla sıgabiliyor mu?

Bu yanyyana olanlar geniş olduğunda heryere girmesi açısında zor oluyormuş.
Arkaarkaya olanlarsa tam pozisyon yatmıyormuş iyide bu cocukların hiçmi uykuları gelmez ki yarı yatar vaziyette de nasıl rahat ederler?

bir sürü para verip çok fonksiyonlu bir araba aldım..doğrudüzgün kullanamadım.. 100 tl ye ikiz baston aldım.. süper bir araba üstelik parçalarına bişey olunca bedava gönderiyorlar

bizde daha bugün bebek arabası aldık.chicconun echo ikiz arabası vardı onu almak için mağazaya gitmiştik.mağlesef daha mağazada yokmuş bir ay sonra gelir dediler.o modelde çok iyiydi hem ayrı ayrı kulan hemde bitişik kullan.internette satılıyor bazı sitelerde.adam bize başka bir model gösterdi.iki tane ayrı ayrı bebek arabası aldık birde aparat aldık tek olduğum zaman aparatı takıp bebekleri dolaştırabilicem.yan yana oluyor yani aparat sayesinde. ne yanyanadan nede arka arkayadan almadım.ikisininde dez avantajları var.en mantıklısı bu geldi bana.hemde yanyana modeller falan çok büyük.bizim arabanın bagajına hayatta sığmazdı.arka arkaya olanda arkadaki bebek için sıkıcı olacağını düşündüm o yüzden bunu aldık.bizimkiler daha bir aylık oturamayacakları için arka arkaya modeli seçemezdim.çünkü önde olan hep oturması gerekiyor yatamıyor.markası baby2go 650 liraya aldık.100 liradan fazla indirim yaptı adam.ben sana bunu öneririm.ikisininde dez avantajları var açıkcası.chicconunki de iyiydi mağazada olsaydı onu alacaktım ama yoktu.hatta o bizimkinden daha iyi.o aparatı takınca arada hiç boşluk olmuyor bizimkinde biraz boşluk oluyor iki araba arasında.

Son düzenleme:
hepsinin avantajı ve dezavantajı varr bende kayra gibi 600 lira verdim güzel bi araba aldım ama asansöre sığmaz kaldırıma sığmaz arabaya sığmaz fazlaca dert oldu onu koyduk bi köşeye bi tane tekli aldım oda olmadı bi tane daha tekli alayım diye düşünmeye başladım e bu defada herzaman yanımd abirisi olması lazımm en sonunda e bebekte kayranın bahsettiği arabadan aldım çok kullanışlı gayette güzel tabi gene geniş olduğu için b yerlerden geçerken zorlanıyorsun ama hafif olduğu için rahat kaldırılıyor arabaya felan sığıyor

tavsiyeye gelince yanında hep birisi olacaksa iki ayrı araba al hayır yalnızım diyosan arka arkaya olanlar katlanığında gerçekten çok büyük oluyor tavsiye etmem ama o e bebekten aldığım 100 liralık arabadan bulursan al hoş onlar aslen 250 lirada o zaman bi kampanya yapıp 99 a indirmişlerid bizde o zaman hep beraber ordan aldık

E arkaadaşlarbastonludan bahsetmişsiniz büyük ihtimal sizin cocuklarınız buyuk ve devamlı oturabiliyorlar
Benimkiler 9aylıklar yani illakı arabadauykuları geliyor yatırmak gerekiyor.
Bu bastonlular yanyana bunu tavsıye edıyorsanız e yanyana normal araba alırım benımkıler için daha iyi.

Peki arkaarkaya olanlarda ön koltuk hiçmi yatmıyor yoksa yarı yatar vazıyetemı getirebiliyoruz. Diğer arkadakiyse komplemi yatıyor?

biz ilk başta yanyana olan ikiz arabalarından aldık bagaja sığıyor 4 e katlanıyor toplamda 9,5 kg ve yatak olabiliyor CASAUL FANTASIA İKİZ ARABASI eniyibebek.com dan 550tl ya almıştık hala kullanıyorum çokda memnunum tek olduğumda onu kullanıyorum sonra birerde tekli baston aldık park bahçe gezerken yanımda yardımcı olunca onu kullanıyoruz
$casual-fantasia-ikiz-bebek-arabasi.jpg

Son düzenleme:
bizde e bbekten baston tipine benzer 250 tl ıken 99 olmuş aldık henüz hamıleydım. katlanıyor,bagaja sığıyor. tek kötü yön bebekler hep dışa bakıyor rüzgarda zor olur, koruyucu almamız lazım. önden itilebilme fonksıyonuda olsa iyi olur.

Back