İkiz anneleri

inci tanesi 1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
114
Puanlar
23
Merhaba ikiz annleri biz 3aylik olduk çok zor gecior kolikler sallanmaya alıştılar uyurken bırakınca uyaniorlar başka besige geçmek istiyorum uyumakta direniyorlar önerisi olan var mı artık sallnmaktan uyusun istiyorum beşik sallnmaktan bı iş yapamiorum tecrübesi olanlar yazabilirmi

Hareket sensörlü sallanan yataklar var . Prego marka arastırabılırsınız 3 aydır kendınızı yormuşsunuz .

Sallamayı bıraktırın ama aşamalı olarak
Önce sallama hızını ve süreyi düşürün
Sonra hafif pışpış ve dokunarak uyutmaya çalışın
Ninni veya beyaz gürültü olabilir
Emzirerek uyutma olabilir
Sarılıp hafif masajlar olabilir
Odada karartma yapabılırsınız bunun ıcın güneş geçirmeyen perdeler var
Uyku öncesi ılık duş rahatlatır
Sıcak ve rahat yatak uykuyu kaliteli hale getirir

Aglayabılır zorlanabilir sabırlı ve tutarlı olun.
Bı kaç haftanızı daha alabılır
son çare uyku danışmanı olabilir

Evet aşamalı olarak düşürdum maksimum 5 dakka uyur kaliorlar tekrar uyaniorlar mecbur sallıyorum farklı sallanması az beşik aldım sabaha kadar uyumadilar ağladılar çok zor olacak bı şekilde başarırım şimdi anliorum ki zor işimi dahada zorlastrmisim

aman diyim sallama olayini bir anca önce bitir! biz salladik noldu en son cocuk 4,5 aylik oldu bizde bel kalmadi kol kalmadi, suan uyku danismani esliginde uyku egitimi veriyoruz

aman diyim sallama olayini bir anca önce bitir! biz salladik noldu en son cocuk 4,5 aylik oldu bizde bel kalmadi kol kalmadi, suan uyku danismani esliginde uyku egitimi veriyoruz
Anliorum şuan bende aynı durumdayım bide ikizler artık çok zor oluyor sallmak biran önce biraktrmam lazım cabaliorum olmuor gerçekten çaresiz kaldım bu durumdan

Oğlumu 8 ay kucağımda sallayarak uyuttum. Sonra emerek uyutmaya geçtim. Bebişleri sallanmadan alıkoyacak tek şey meme bence. Emziriyor musunuz?

Oğlumu 8 ay kucağımda sallayarak uyuttum. Sonra emerek uyutmaya geçtim. Bebişleri sallanmadan alıkoyacak tek şey meme bence. Emziriyor musunuz?
Evet emziriyorum sadece birisi gece meme başında uyuyor ama binsure sonra uyanıyor aglior sallnmk istiyor gunduzleri hiç meme başında uyumuor dışarda bile bebek arabsnda yada arabada bile uyumuor başından beri boylelerdi normalde arabada gezerken uyur bebekler bilmiorum benmkiler çok farklı tecrübeli annem bile şaştı kaldi böyle çocuk bu yaşıma geldim görmedim dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…