• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz anneleri yada ikiz anne adayları bir bakarmısınız

eslem4847

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
316
0
296
Bursa
slm kızlar sat 11 mart bu tarihe göre 5+3 haftalık hamileyim bugün 2 kese gözüktü ama doktor daha çok yeni dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı ikiz anneleri yada ikiz anne adayları bana yardımcı olurmusunuz siz kesenizi ve bebeğinizi ne zaman gördünüz kalp atışlarını ne zaman duydunuz

BENIM ÖNCE TEK KESEYDI 15 GUNSONRA KONTROLE GITTGIMDE 2 KESE VE BEBEKLERIMIN KALP ATIŞLARINI DUYDUM SANIRIM 7 HAFTADA DUYDUM
ŞİMDİ 22 HAFTADAYIM:nazar: GÖZÜN AYDIN CANIM BU ARADA :46:

Benim 6 haftalıkken tek keseydi 8. Haftada ikinci kese gözüktü kalp atışlarında gormuştum sağlıklı gebelik ve bebekler dilerim.

Benim de önce tek keseydi 5. Haftada . Sonra çift kese görüldü 6 .haftada ve herikisindede kalp atışı vardı.
Suan 32 haftalık olduk. Allah nasip ederse 4 hafta sonra ikiz kızlarımı alicam kucağıma . darısı tüm cocuk sahibi olmak isteyenlerin basına . Aminnn

6 haftalikti 2 kese gorunmustu ama Dr um hemen ikiz demedi. Bu digerinde kanma olabilir demişti 2 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimizde
2 kesenin icinde minicik bebislerimizin kalp atışlarını duymuştuk o an tarif edilemez mutluluk ve saskinlikkk ikiz olduğunu duyunca sok olmuştum çünkü :)
Doktorlar temkinli yaklaşıyor aslında onlarda iyi biliyor ama pat diye atılıp söylemiyorlar emin olmaları için bidaha çağırıyorlar şimdiden tebrik ederim

CNM BEN adet gunum gelmeden hamıle oldgumu ogrendım ıdrar testınde ertesı gun kanda cıktı doktora gıttı kese olusmamıstı karından baktık cunku ama ıkı tane fasulye gıbı embrıyo vardı 6.haftada kese 7.haftadada kalp atısını duyduk sımdık 15.haftamam gırdım kızlarımı beklıyorum.

Back