Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimİkiz annesi değilim ama daha önce bir topikte okumuştum bir kaç anne birinin daha hareketli olduğunu yazmıştı normal bir durum gibi görünüyor . Bilgisi olan anneler gelecektir bildiğimi söyleyerek konunuzu üste tutmak istedim . Sağlıkla alin bebeklerinizi kucağınıza
Evet kızım daha hareketliydi yeriyle alakali. Baş yukarı durduğu için oğlum idrar torbasının üstünde alt karinda yan dururdu. Onu daha az hissederdim bir ay yer değiştiler aslında nedeni yerle alakalı yukarı çıkan harekeleniyordu.
Tek yumurta ikizi miydi acaba,benim kız yukarıda ama daha hareketsiz oğlan altta o daha hareketli maşallahEvet kızım daha hareketliydi yeriyle alakali. Baş yukarı durduğu için oğlum idrar torbasının üstünde alt karinda yan dururdu. Onu daha az hissederdim bir ay yer değiştiler aslında nedeni yerle alakalı yukarı çıkan harekeleniyordu.
Yok benim çift yumurta.Tek yumurta ikizi miydi acaba,benim kız yukarıda ama daha hareketsiz oğlan altta o daha hareketli maşallah
Benim de çift yumurta ama yerleri değişiyor mu çift yumurtaların çünkü birinin plesentası altta birininki üstteYok benim çift yumurta.
İkizleri olanlar 25.haftadan sonra ayırabiliyormuş,ben de sadece yönlerini doktor söylediği için biliyorum,hangi hareket hangisinin diyeBenim de ikizim var. Annem doğumdan sonra öğrenmiş ikiz bebekleri olduğunu. Hamilelikte 2 kere doktora gitmiş ikisinde de ikiz olduğunu söylememişler. Karnım çok büyüktü diyor sadece. Yani demem o ki hangisi hareketli hangisi hareketsiz anlaşılır mı? Annem hareket eden iki çocuğu tek çocuk gibi algılamış.
Değişiyorlar ayları küçük olduğu zaman. Bir kontrolde gittiğimde kızım yukardaydi bir ay sonra orda oğlanı gördü. O çok büyüyup alan kalmadıktan sonra yer değiştirme zor olur.Benim de çift yumurta ama yerleri değişiyor mu çift yumurtaların çünkü birinin plesentası altta birininki üstte
Bilmiyordum teşekkür ederimDeğişiyorlar ayları küçük olduğu zaman. Bir kontrolde gittiğimde kızım yukardaydi bir ay sonra orda oğlanı gördü. O çok büyüyup alan kalmadıktan sonra yer değiştirme zor olur.
Merhaba size birşey sormak istiyorum bende ikizlere gebeyim 17.haftadayım geçen hafta üçlü testte spiral bifda sorunlu çoktı bebeklerden birtanesi rahatsız olabilirmiş dediler siz ikili veya üçlü test yaptırdınız mı çoğul gebeliklerde yamulma oluyormuşÇok teşekkür ederim
Benim öyle her kontrole tedirgin gidiyorum ama dr problem yok diyor çok şükürMerhaba ikiz anneleri ve anne adayları,sizin bebekleriniz de karnınızda biri daha çok hareketli biri daha az hareketli
Mi acaba
Merhabalar sağlıkla kucağınıza alın öncelikle çift yumurta ikiz annesiyim benimde her zaman biri daha hareketliydi o biraz konumla ilgiliymiş sağ taraftakinin yeri daha gerideymiş hatta hamileliğim boyunca sağ taraftaki hep baş aşağıydı, soldaki her kontrolde yer değiştiriyordu resmenBilmiyordum teşekkür ederim
Merhabalar miyom için bir bilgim yok malesef. Karnım 6. Aydan sonra birden çok büyümeye başladı 5. Aylarda baya azdı hatta tek gebelik zannediyorlardı dışarıdan. 7. Aya kadar çalışmaya devam ettim son ay düşük tehlikem vardı evden çalışmaya devam ettim. İkili üçlü test yaptırmadım sadece detaylı ultrason yaptırdım çünkü ikili üçlü testler ikizlerde yanılma payı çok demişti doktorummerhaba
bende çift yumurta ikizlerine hamileyim şuan daha 9 haftalıklar. Merak ettiğim bir kaç şey var cevaplarsanız çok sevinirim. bende birkaç tane miyom var ve doktor erken doğma riski olabilir dedi sizde böyle bir şey oldu mu, erken doğum gibi mesela? diğer merak ettiğim kaçıncı haftadan sonra karın büyümeye başlıyor çok zorlanma oldu mu çalışmanıza engel olacak kadar? bir de avrupa yakasında ense kalınlığı için devlete gittiniz mi
Ikiz annesiyim 34 haftalik doğurdummerhaba
bende çift yumurta ikizlerine hamileyim şuan daha 9 haftalıklar. Merak ettiğim bir kaç şey var cevaplarsanız çok sevinirim. bende birkaç tane miyom var ve doktor erken doğma riski olabilir dedi sizde böyle bir şey oldu mu, erken doğum gibi mesela? diğer merak ettiğim kaçıncı haftadan sonra karın büyümeye başlıyor çok zorlanma oldu mu çalışmanıza engel olacak kadar? bir de avrupa yakasında ense kalınlığı için devlete gittiniz mi
Merhaba ben testlerin hiçbirini yaptırmadım evet çok yanılma oluyormuş hiç strese girmek istemedikMerhaba size birşey sormak istiyorum bende ikizlere gebeyim 17.haftadayım geçen hafta üçlü testte spiral bifda sorunlu çoktı bebeklerden birtanesi rahatsız olabilirmiş dediler siz ikili veya üçlü test yaptırdınız mı çoğul gebeliklerde yamulma oluyormuş