Merhabalar,
ilk bebegime hamileyim ve gecen hafta doktora gittim ve bebisimin kesesini görmek nasip oldu.
Son adetime göre yedinci haftada olmaliydim ama iki adet arasi 34 gün olunca yumurtlama gec oldugundan altinci haftadaymisim.
Henüz kimsecikler bilmesede hamile olan yakin arkadasima ultrason resmimi gösterdim ve ilk sorusu aa ikizmi yoksa oldu. sol tarafdaki karaltiyi dr da görmüstüm ama heyecandan aklima soru sormak gelmedi. Tebrik edildim hersey muhtesem dedi ve birdahaki randevum 4 hafta sonra.
Günler artik gecmek bilmez ama belki burdan resime bakip bilgi verebilecek birileri vardirbu arada esim ikiz esi ve annem hamileyken ikiz bebeklerini kaybetmisti, anneannemin ikiz ablalari varmis ama cocukken hastalikdan vefat etmisler. Genlerimizin bir kösesinde oldugu icin merak ettim böyle. :44:
Eki Görüntüle 1010447
Oncelikle tebrik ederim ins saglikla kucagin# almak nasip olur. İkiz olsa iki kesecik olur diyorum ve dr bunu farkederdi ama bekkide sonra anlasir ikizim olmadi oyle duydum ikiz anneleri bilir tabi
birdaha gittigimde zaten oyle birsey varsa görülür diye düşünüyorum ama 31 marta cok var ve sabirli olmam gerek. Yorumun icin cok tesekkur ederim acaba sol daki karalti kese olabilirmi diye düşünmüştüm. Ilk ultrason oldugundan tecrubesizim
ececimx umarim kötü birsey degildir saglikli olsunda bir tane olsun. Allah bağışlasın yavrularini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?