• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikiz anneleri ultrason resmime bakarmisiniz

SeYHaN

Taze Gelin <3
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
2.181
7
116
Almanya
Merhabalar,

ilk bebegime hamileyim ve gecen hafta doktora gittim ve bebisimin kesesini görmek nasip oldu.
Son adetime göre yedinci haftada olmaliydim ama iki adet arasi 34 gün olunca yumurtlama gec oldugundan altinci haftadaymisim.

Henüz kimsecikler bilmesede hamile olan yakin arkadasima ultrason resmimi gösterdim ve ilk sorusu aa ikizmi yoksa oldu. sol tarafdaki karaltiyi dr da görmüstüm ama heyecandan aklima soru sormak gelmedi. Tebrik edildim hersey muhtesem dedi ve birdahaki randevum 4 hafta sonra.

Günler artik gecmek bilmez ama belki burdan resime bakip bilgi verebilecek birileri vardir :49: bu arada esim ikiz esi ve annem hamileyken ikiz bebeklerini kaybetmisti, anneannemin ikiz ablalari varmis ama cocukken hastalikdan vefat etmisler. Genlerimizin bir kösesinde oldugu icin merak ettim böyle. :44:

$2014-03-05 22.08.43.jpg

Merhabalar,

ilk bebegime hamileyim ve gecen hafta doktora gittim ve bebisimin kesesini görmek nasip oldu.
Son adetime göre yedinci haftada olmaliydim ama iki adet arasi 34 gün olunca yumurtlama gec oldugundan altinci haftadaymisim.

Henüz kimsecikler bilmesede hamile olan yakin arkadasima ultrason resmimi gösterdim ve ilk sorusu aa ikizmi yoksa oldu. sol tarafdaki karaltiyi dr da görmüstüm ama heyecandan aklima soru sormak gelmedi. Tebrik edildim hersey muhtesem dedi ve birdahaki randevum 4 hafta sonra.

Günler artik gecmek bilmez ama belki burdan resime bakip bilgi verebilecek birileri vardir :49: bu arada esim ikiz esi ve annem hamileyken ikiz bebeklerini kaybetmisti, anneannemin ikiz ablalari varmis ama cocukken hastalikdan vefat etmisler. Genlerimizin bir kösesinde oldugu icin merak ettim böyle. :44:

Eki Görüntüle 1010447

Oncelikle tebrik ederim ins saglikla kucagin# almak nasip olur. İkiz olsa iki kesecik olur diyorum ve dr bunu farkederdi ama bekkide sonra anlasir ikizim olmadi oyle duydum ikiz anneleri bilir tabi

Oncelikle tebrik ederim ins saglikla kucagin# almak nasip olur. İkiz olsa iki kesecik olur diyorum ve dr bunu farkederdi ama bekkide sonra anlasir ikizim olmadi oyle duydum ikiz anneleri bilir tabi

birdaha gittigimde zaten oyle birsey varsa görülür diye düşünüyorum ama 31 marta cok var ve sabirli olmam gerek. Yorumun icin cok tesekkur ederim acaba sol daki karalti kese olabilirmi diye düşünmüştüm. Ilk ultrason oldugundan tecrubesizim :27:

birdaha gittigimde zaten oyle birsey varsa görülür diye düşünüyorum ama 31 marta cok var ve sabirli olmam gerek. Yorumun icin cok tesekkur ederim acaba sol daki karalti kese olabilirmi diye düşünmüştüm. Ilk ultrason oldugundan tecrubesizim :27:

olabilir. Cnku bende o karalti yoktu ama esit degil ya:44: bilemedim ccanim

Ben ikiz annesiyim ordaki karaltı bence ikiz oldugunu deilde kesenin yanında bir kanama olduugunu gösterir ben öyle biliyorum daha öncede böyle bir kese görmüştüm doktor o kişiye kanaması oldugunu söylemişti ama belkide başka bi şey

Ececimx umarim kötü birsey degildir saglikli olsunda bir tane olsun. Allah bağışlasın yavrularini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ececimx umarim kötü birsey degildir saglikli olsunda bir tane olsun. Allah bağışlasın yavrularini

inşallah kötü birşey deiğildir canım rabbim sağsalim versin bebeğini kucagına ikiz istiyosanda inşallah ikiz olur :) nekadar zor bi gebelik olsada herşeye deiğiyo

Bnmde 6haftalikken kesenin biri cok netti digerini kanama alani zannetti ama bebekde olabilir dedi.10gun sonra tekrar gittigimizde oda bebekti ve kalp atisi baslamisti.gec dollenmisti biri,belki sendede ayni durum vardir.bnmde annem ikiz esi,dayi ve teyzede var ikiz.rabbim hakkinda hayirlisini versin.

Drdmrv Allah bagislasin yavrularini. Nekadar sık kontrole gidiyorsunuz ne güzel. Ben yurtdisindayim ve 4 hafta bir randevu veriyorlar 5 de olabiliyor. Aradaki gelişimi göremiyoruz adim adim. Ikiz olsa cok zor olacak ama 27 yasindayim ilk çocuğum onun icin güzel olurdu. Herseyin basi saglik tabiki &#128151;

Kalp atışlarını duymadıysanız tek kese de olsa ikiz olma ihtimali var, her ikizde illa çift kese olacak diye bir kural yok. tek plesanta içinde büyüyen ve o şekilde doğan tek yumurta ikizleri var. kalp atışlarından sonra belli olur tek mi çift mi. Benim çift yumurtaydı ancak en büyük korkum bir kesenin tek yumurta ikizi olmasıydı, çünkü ailem tek yumurta ikizi kaynıyor. Kalp atışlarını duyduktan sonra doktora söyledim yok kesinlikle tek tek iki ayrı bebek var dedi. Kalp atışında belli oluyormuş tek yumurta mı değil mi. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin :)

Son düzenleme:
Artemis_artemis cok sagol yorumun icin. Rabbim tüm hamilelere kolayliklar versin. 20 gun gecsede bende kalp atisi duyabilsem. Ruyalarimda bebek sevmeye basladim bile :)

Hayirli olsun benimde ucuzlerim olacak acaba attiginiz ultrason resmi kac haftalik benimde gec dollenme olmus attiginiz resimde ki buyukluge doktorum 4-5haftadir dedi

Melaike26 tebrik ederim adina rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin. Notmalde 6 haftalik olmaliydi ama gec dollenmeden dolayi 5 haftalik dedi. Yani 5+0 yasmis resme ama iki hafta sonra gittigimde aldigi kan degerlerinden ve ultrasondan bakip daha net bilgi verecekler. Nekadarlik ucuzlerin

Back