arkadaşlar;
benim de iki tane oğluşum olacak inşallah. Birinin adını Rüzgar koyacağız, diğerine karar veremedik. Sizden de fikir almak istiyorumkaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar bende 23+6 haftalık ikiz anne adayıyım. 1 kızım 1 oğlum olacak inşallah.tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
slm herkese bende 6 haftalık hamileyim ve ikiz olucak :)
mehlika canım, Allah kolaylık versin canım sana üçüzlerle.. ikiz gebelik çok ağır geçiyor sana sorunsuz bir hamişlik diliyorum.. bende 17 kiloyla tamamladım 8. ayda eken doğum oldu yüksek tansiyondan dolayı..bir ay daha kalsam ne kadar alırdım bilmiyorum..
sende kendine çok dikkat et hiç bişeyi kafana takma.. stresden uzak durman lazım son aylarda ben çok stres yaptım çünki arkadaşlarımla sık görüşemedim o ara (çok gezen biriydim çünki..) eşimin işi çok yoğundu geç geliyordu çok yalnız kaldım ister istemez kendinle kalınca hassass bir dönemde kafandan herşey geçiyor işde bunlarda tansiyonumu etkiledi sanırım 7. aya kadar tansiyonlarım hep normal çıkıyordu çünki...
saol canım. çok doğru söylüyosun ama ben pek kilo almadım.umarım aynı şekilde gider.çok kilo almaktan korkuyorum. düşünsene kendimimi bebeklerimi taşicam.tansiyon strese bağlı mı oluştu sende?
buarada bebişler çok güzel canım, Allah bağışlasın.
Allah bağışlasın bebişlerini canım.Ben pek de iyi değilim ama şükrediyorum.benden daha kötülerini duyuyorum çünkü.benim 1 aydır çok değişik bi sırt ağrım oldu.bi akşam dayanamayıp dr u aradım.sabah hemen gel dedi.benim küçük yaramazlar böbreğimi büyütmüşler biraz.onun ağrısıymış.çoğul gebeliklerde olabilen bi durummuş.idare etmeye çalışıyorum.Tek istediğim bebişlerin sağlıklı olması.bide erken doğumdan korkuyorum.şuan öyle bi tehlikem yok ama nede olsa çoğul gebelik.sen normal mi doğum yaptın canım, sezaryense anlatırmısın. bide erken mi doğdular?eminim şuan sende çok zorlanıyorsundur.Allah yardımcın olsun.
arkadaşlar;
benim de iki tane oğluşum olacak inşallah. Birinin adını Rüzgar koyacağız, diğerine karar veremedik. Sizden de fikir almak istiyorumkaydirigubbakcemile3