İkiz Anneleri Kulübü

cnm hatırladım ama o mu diye takıldım ......evet bir tedavi arkasından ikiz annesi olacam
kimsenin dediklerinine kulak asmıyorum...ama bugünlerde çok kötüyüm kusmam felan yok ama...halsizlikden kendimi hasta gibi hissediyorum........acayip mide ekşimem var bunlar beni bitiriyor...gece yarısı bile kalkıyorum uykumdan .....sen yine iyi doğum yapmışsın cnm 31 haftada doğuranlar var ....rabbim hayırlısını versin bende elimden geldiğim kadar dinleceğiimki bebekler geç gelsin rahat olsunlar.....inş.rabbim bana istediğim gibi olmasını nasip eder

insallah canim.ogunleri hatirliyorumda benim belirtiler cok erken baslamisti adetime 3 gun kala test yapmistik.Internettten arastirdik cogul gebelik belirtilerini tumu uyuyordu.Herkes ikiz bekliyoruz dedik esimle daha doktora bile gitmemistim.kimse inanmadi benim ve esimin ailesinde yoktu ikiz.Hatta doktorum bile once anlamdi ultrasonda ikiz oldugunu gayet saglikli bebek dedi.Bende hayallah biz de ikiz saniyorduk dedim.Hemen akabinde gulup dogru soyluyorsun gercekten ikiz bekliyorsunuz dedi.Guzel bir hatira oldu.Erkek olucak diyordum basindan beri hatta ruaysinda gordum.Benden baska herkes kiz dedi.onuda bildim.Zavalli bebislerim gecenlerde kimlik lerini almay gittim konsollosluga.Birine mavi birine kirmiz kimlik verdiler.Simdi duzeltmeye caliyorlar.Daha baimiza neler gelicek kimbilir.

kendiliğinden oldu demke ne güsel yaaa.....anlatsana nasıl geçti gebeliğin benim artık kusmalarım başladı ...inş..olmaz sürmezz..kaçıncı haftada doğurdunnn.........

Benimde 6 haftaya girdim kanamam oldu henuz doktora gitmemistim ama dokotrumun yardimcilari iki gun tuvalet disinda ayaga kalkma dediler.Ondan sonra basladi bendeki halsizlik sureklu uyku hali gerci gebelik belirtilerimin basinda vardi bu durum ama sonra asiri derecedeydi ve hic yemek yiyemiyordum bir iki kezde kustum.7+4 gunlukken ilk doktor kontrolume gittim ogun ogrendik ikiz oldugunu ama bana yapilan idrar testinde vucudumun asiri susuz kaldigi ve ac kaldigimi icin artik vucut kendi kendini yemege baslamis beni hemen hastaneye yatirdilar 24 saat hastanede kaldim serum yedim.ama eve cikincada hemser gelip 3 gun daha seruma devam ettiler./bu arada asiri kusmalara ve istahsizlik icin bacagima surekli ilac gonderen bir sey yapistirdilar 3gun bir bacak ta 3 gunde diger bacakta kaliyordu yaklasik 15 gunde bunu kullandim.Cok kilo kaybetmistim.Sonra dokotrum ZOFRAN Adinda
bir ilac verdi cok kotu olunca onu iciyordum ama 3-4 gunde bir almam lazim di onu zaten ancak 10 tane tablet veriyorlardi ayda.cok pahali bir ilacti.Allahtan sigortamiz karsiliyordu.16 haftaya kadar doktor disinda hic biryere gitmedim zaten gidemiyordum kimseyle konusmak birsey yapmak istemiyordum.ve surekli evde idrar testi yapiyordum eger testeki cizgi yukselirse gene yatmam gerekicekti hastaneye.Her kususumda aglayip duruyordum bebeklerimi besleyemiyorum diye.

!3 hfatmda ultraona girdigimde bebeklerim normalden bir hafta buyuk gorunuyorlardi.Yani okadar ac kalmama ragmen miniklerim hayata tutunuyorlardi.bu kusmalar 18 haftay kadar devam etti ve birden kesildi.Ondan sonrada kilo aldim duzenli hatta cok asiri bile aldim diyebilirim.@4 tende sonra ayaklarim sisti doguma kadarda inmedi.
33+4 te doktor kontrolumden tam cikmistimki sancim tuttu.beni hastaneye yatirdilar bir hafta sancilarimi durdurdular.ama sorun idrarda fazla protein ve kanda pihtilasma vardi.ikiside kotuydu bebekler icin 34+5 te sancim tutunca daha fazla bekletmedi dokotrum ve bebeklerim dogdular.

12 gun kuvezde kalip eve cikardik simdi topac gibiler.Profilime bakrsaniz resimleri var orda.
Eger yemek probleminiz varsa hemen doktora sor cok teklikeli olabiliyor.

saat olarak uyuşmuyoruz senle ama yinede cvplıyorsun sağol....bende allahıma binlerce şükür lekelenme kanama yok 7 haftamdayım sanırım....işin şlgşnç yanı ben doktora kaç haftalık olduğumu sormadaım heycandan bide bebekleri kalplerini görünce hep unuttum ..neyse başdan beri iştahım çok acıkdı herşeyi yiyordum ödüm kopmaya başladı ben neden bu kadar yiyorum diye sonra neyse ..bayramın ikinci günü kusmaya başladım yani son 2 gündür ondan önce bulantı vardı ama kusmuyordum ....şimdi ise en az 2 kere kusuyorum şuan sana yazarkende midem bulanıyor bu bulantı ötekilere benzemiyor boğazımda sanki herşey birde yemekden sonra kusuyorum....kustukdan sonra iyice halsizleşiyorum....bakalım 2 hafta sonra randevum var o zaman gittiğimde soracam yada çok fena olursam tlf açıp sorarım......ben erken doğurmakdan çok korkuyorum yani küveze girmelerinde rabbim nasip etme sağ sağlim alayım evime getireyi diyorum inş.öle olur...sanda çok geçmiş olsun şidmi çok güseldir herşey

Hic korkma canim ya kuveze girmeleri tabi kotu eve getirmek istiyor insan.Ben kendimi cok garip ve boslukta hissetmistim hastaneden cikarken.Burda hereye arabayla gitmemn gerek bana da yasakti araba kullanmak 2 hafta oyuzden sadece aksamlari gidebildim bebekleri gormeye.Cok zor geliyor onlar orda yanliz sen bebeklerine hasret evdesin.ama bazen yapman gerekeni yapiyorsun.Bebekelrime cok iyi bakildi orda cok sukur simdi toruncuk olup ciktilar habire beslenmek istiyorlar.Biz birde hastaneden cikmadan sunnt yaptirdik gobek balari dusmeden iyilesti tavsiye ederim canim .Sonra cok zor oluyormus.Aslinda eskiden gunduzde girerdim ama benim bilgisayrda problem var esimin eve gelmesini bekliyorum onun bilgisariyla giriyorum.

anladım cnm bende doktorumu aradım dün gel kontrol edeyim dedi ....bugün gidecem doktora ....kusma için bir ilaç verir çok halsizim eşim seyhate gidecek git dedi doktora sonra birdaha olur bugünn iyiyim ama kontrole gideyim bakalım....bebeklerin göbekleri için dediğini anlamdın cnm açıklarmısın o ne oluyor

Sunnet yerleri bebeklerin gobek baglari daha dusmeden iyilesti demek istemistim.Bizimkilerin 15 gunde dusmustu.

Sunnet yerleri bebeklerin gobek baglari daha dusmeden iyilesti demek istemistim.Bizimkilerin 15 gunde dusmustu.

anladım cnm bu arada çok kusuyorum ilaç bi işe yaramadı ama bugün iyiyim..bakalım ne kadar sürecek

günaydın ikiz anneleri yorucu bayram tatilinden sonra başladık işe.Sizler nasılsınız ikizleriniz nasıl?Umarım herşey yolunda sorunsuzdur.Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

merhaba ikiz anneleri a.s.

bende bugün ilk muayeneme gittim ve kısmetse bende ikiz annesi olacağım ilk mikroenjeksiyon denememdi ve tuttu çok şükür allah olmayanlarada bu mutluluğu yaşatsın işallah..
bugün keseleri ve içindeki fındık kadar bebişleri gördük haftayada kalp atışlarını duymak için gidicez işallah..çok güzel bir duygu allah dileyen herkesin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun işallah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın amiinn..
buradaki siz tecrübeli ikiz annelerinden öğreneceğim çok şey var eminim, daha yolun başındayız çünkü :enbuyukkk:

canım merhaba sende hoş geldin aramıza.Allah bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sormak isteğin birşeyler olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

canım merhaba sende hoş geldin aramıza.Allah bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sormak isteğin birşeyler olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

merhaba hoşbulduk canım işallah bütün herkes sağlıklı bir şekilde alır kucaklarına bebeklerini..şimdi çok ufak oldukları için bişey anlamıyorum aslında sadece sık idrara çıkıyorum ama en çok korktuğum şey bulantılarımın başlaması sizde ne zamn başlamıştı bulantılar :uhm:

off canım bana bulantı deme 8 haftalıkken bir başladı 6 aya kadar hem bulantı hem kusma mahvetti beni.Yediğim olduğu gibi çıkıyordu ama doktor daha sonra bu aşırı bulantı ve kusmayı önlemek için bir ilaç verdi onun sayesinde rahatlamıştım biraz.

merhaba cimege hayırlı olsun hoş geldin bende micro ile hamiş kaldım bi haftadır çok kusuyorum o yüzden sakın bulantı deme cnm....inş.hiç yasamazsınn........ilkkez bu sabah kusmadan basladım

merhaba cimege hayırlı olsun hoş geldin bende micro ile hamiş kaldım bi haftadır çok kusuyorum o yüzden sakın bulantı deme cnm....inş.hiç yasamazsınn........ilkkez bu sabah kusmadan basladım

merhaba dırımkızı hoşbulduk teşekkür ederim kabusum oldu mide bulantıları valla işallah yaşamam..
canım bide biraz önce lavaboya gittiğimde hafif bi lekelenme oldu pembe sizce tehlikelimi çok korktum şimdi uzanıcam doktorumu arasammı yoksa beklesemmi biraz daha devamı gelirmi sizce senağlama

cnm hemen yat bişey olmaz ama doktorunu ara söle progesteron alıyorsun muhakkak ama doktoruna danış

cnm hemen yat bişey olmaz ama doktorunu ara söle progesteron alıyorsun muhakkak ama doktoruna danış

belim ağrıdı birden bide lekelenme olunca çok korktum hemen uzandım şu an için devamı gelmedi lekelenmenin umarım böyle devam eder canım ben vajinal jel kullanıyorum doktorum 12 haftaya kadar devam dedi her akşam bir tane kullanıyorum zaten işte insan çok arayıp zor bulunca bebeklerini en ufak birşeyde telaşlanıyor maalesef allah olmayanlarada versin şu anda bizim durumumuzda olanlarada sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin işallah aamiinn..:Saruboceq:

cnm olabiliyor progesteron kullandığımız içinde oluyormuş merak etme yaniii

bende hiç olmadı şükürki bende vajinal jel kullanıyorum....

evet zor bulunca herşeyden nem kapıyoruz korkma cnm rabbimin izni ile bişeycik olmaz cnm..bende çok ağladım cnm kusarken bebeklere bişey olacak diye ......
ama allahın izni ile bişeycik olmaz cnmm...onları bize bunca zaman sonra verdi ...:CüvCüv::CüvCüv:

Hosgeldin aramiza sorunsuz bir hamilelik gecirmeni diliyorum.Ne guzel ya cicgi burnunda anne adaylarimiz var.
Benim bulantilarim 6 haftada baslayip yaklasik 18 haftaya kadar devam etmisti.umarim sizinki cok uzun surmez yasayan bilir.Gercektne cok zor ama simdi ogunleri hic yasamamis gibiyim hepsi unutulup gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…