- 17 Mart 2008
- 826
- 3
- 43
vitamini kaçıncı ayda verdi ben bazı yiyecekleri yiyemiyorum.midem bulanıyor.
kızlar sürekli acayip rüyalar görüyorum sanırım içimdeki korkular yüzünden.bebeklerinizi ikiz olarak gördünüzmü hiç rüyanızda ben tek bebek görüyorum.ve korkuyorum digerine bişey mi olcak diye.allahım hamile kalmakta çok zormuş hamilelikte annelikte şüpheler korkular insanı mahvediyor.allahım saglıklıca kucaklarımıza alırız inşallah.
kızlar sürekli acayip rüyalar görüyorum sanırım içimdeki korkular yüzünden.bebeklerinizi ikiz olarak gördünüzmü hiç rüyanızda ben tek bebek görüyorum.ve korkuyorum digerine bişey mi olcak diye.allahım hamile kalmakta çok zormuş hamilelikte annelikte şüpheler korkular insanı mahvediyor.allahım saglıklıca kucaklarımıza alırız inşallah.
canım umarım erken doğum yapmazsın.Kendini yormamaya ve bol bol yatmaya gayret et.Ben sana bu söylediklerimi yapmadım ve kendimi çok yıprattığım için bebeklerim 28 haftalık bile olmamışken doğdu.Efe 2100gr,Ege 1600 gr doğdu.E tabi çok erken doğdukları için Egecik küvezde kaldı bir ay boyunca ciğer ve bazı organlarının gelişmemesi beni çok üzmüştü.Kendimi epey bir zaman suçlu hissetim.Daha önceki sayfalarda paylaşmıştım bakarsan detaylı yazıyı okuyabilirsin.Zor bir durum erken doğum hele biz ikiz anneleri için.Bebeğin biri yanında diğeri hastanede gidip gelmek sorun hele birde sezeryanla doğum yapınca düşün halimizi.İnşallah sen böyle sorunlarla karşılaşmadan sağ salim alırsın kuzularını kucağına.Lütfen kendine çok dikkat et.
deryacııım maşallah 28. haftada kiloları bayaa iyiymiş.benim 25. haftada daha 600 ve 690 gr. lardı. doktor iyi dedi. şimdi senle karşılaştırdığımda çok düşük değilmi canım yaaa. moralim bozuldu şimdi. ne zaman kilolanacak bu çocuklarbenneyaptımki
deryacııım maşallah 28. haftada kiloları bayaa iyiymiş.benim 25. haftada daha 600 ve 690 gr. lardı. doktor iyi dedi. şimdi senle karşılaştırdığımda çok düşük değilmi canım yaaa. moralim bozuldu şimdi. ne zaman kilolanacak bu çocuklarbenneyaptımki
Arkadaşlar iyi geceler.ben henüz anne değilim ama çok istiyorum.aranızda tedavi olmadan ya da ailede ikiz olmadan ikiz bebek sahibi olan var mı? olabilir mi çok merak ediyorum.cevaplayabilir misiniz?
canım 100 150gr eksik ama boşver
alır onlar daha
son aylarda daha çok alıyorlar
sen kendini yorma dikkat et
herkesin bir olmuyor:a015:
Canım sakın üzülme.Her bebeğin gelişimi aynı olmaz.Benimkiler çok hızlı gelişiyolardı.doktorum bile şaşırıyordu.Hatta dalga geçtiler doğumdan sonra tam gününde doğsa nasıl doğarlardı diye.Ama bazı bebekler 26.haftadan sonra hızla büyümeye başlarlarmış.Üzülme lütfen önemli olan sağlıklı olması canım benim.Zayıf kilolu farketmez sağlık problemi olmasın yeter.:1hug:
kızlar bebeklerinizin kese büyüklükleri ilk haftalardan itibaren biri digerine göre küçükmüydü.benim ilk döllenen ki büyük digerinin kesesi küçük.dün kalplerini dinledik karından ıultrosonla baktı dr.o küçük olan kese büyür inşallah .içinde yatıyor kuzu eşim görmüş baya belli olmuşlar dedi ekran bana dogru degildi ben göremedim.inşallah kesesi büyür.
hiçç kafana takma canım büyür tabii allahın izniyle.her zaman yazıyorum buraya benimkilerinin arasında tam iki hafta oynuyordu.şimdi bir görsen ikisi de canavar gibiler aynen böyleler kaydirigubbakcemile kim kimin hakkından gele bilirse.
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar ikiz gebeliklerde bebeklerin çigerleri daha çabuk gelişsin organlarıları felan gelişsin diye diye ilaç veriliyormuş.size verildimi.ddm nasıl oldun canım.kızlar birde hamileliklerinizde kaç kilo aldınız.öptüm hepinizi
kızlar ikiz gebeliklerde bebeklerin çigerleri daha çabuk gelişsin organlarıları felan gelişsin diye diye ilaç veriliyormuş.size verildimi.ddm nasıl oldun canım.kızlar birde hamileliklerinizde kaç kilo aldınız.öptüm hepinizi
canım ikizler 11 in dediğigibi banada vurulmadı ciğer iğnesinden ama hatırladığım kadarıyla burada bir arkadaş kezban'a vurmuştu doktor.ciğerleri gelişmesini iyi tamamlanıyor sanırım.Ama dediğim gibi benim fazla bir bilgim yok.Kilo konusuna gelince beni hiç sorma ben 42 kilo ile hamile kaldım ve 80 kilo ile bitirdim.Çok fenaydım ben ve inanılmazda şiştim.tuzlu çok yiyordum.Yemek aşırı yiyordum.Ama Allahtan bende birşey yoktu yani hep karnıma gidiyordu.Doğumdan sonrada yavaş yavaş bu kiloları verdim.Şu an 49 kiloyum 16 ay oldu doğum yapalı çok şükür birşey kalmadı.