İkiz Anneleri Kulübü

vitamini kaçıncı ayda verdi ben bazı yiyecekleri yiyemiyorum.midem bulanıyor.

canım çok iyi hatırlamıyorum ama benim üçüncü ayda yapılan tahlillerden sonra vermişti doktor yanlış hatırlamıyorsam eğer.Benim mide bulantılarım 5 ay boyunca devam etti ama olsun yemeye çalış yinede.

kızlar sürekli acayip rüyalar görüyorum sanırım içimdeki korkular yüzünden.bebeklerinizi ikiz olarak gördünüzmü hiç rüyanızda ben tek bebek görüyorum.ve korkuyorum digerine bişey mi olcak diye.allahım hamile kalmakta çok zormuş hamilelikte annelikte şüpheler korkular insanı mahvediyor.allahım saglıklıca kucaklarımıza alırız inşallah.

canım rüyaların hayırlara vesile olsun inşallah.Kötüye yorma hemen.Annelik böyle işte rüya bile görsen için titriyor çocukların aklına geliyor hemen.Hele bir doğsunlar sağlıcakla gözünden sakınacaksın.oluyor hamilelik döneminde böyle düşünceler cnm.Sıkma canını Allahın izniyle hiç birşey olmaz.

canim selam....

Beni hatirladinmi bilmem ama seni burda görünce bakayim dedim...

Sen hem hamilesin hemde ikiz.......... Ay süper ya.....
Maşallah tebrik ederim canim ya çok sevindim adina...
Normal yollami oldu ya bende çok isterdim... Ama hala hamiş kalamadim......

Merhaba canim,

bence hic korkma bende sürekli kötü rüyalar görüyordum arastirdim bunlar hamilelikte normalmis. Hem bebegin gece hareketleri hemde hormonlar yüzünden. Birde yatak odanda cep telefonu bulundurma ya da kapat oda cok etkiliyor. Hem gördügün rüyalari da yorumlama bosver.

canımcııım bende genelde tek tek görüyorum hatta eşimde öyle. yalnız bir kaç kere ikisini birden gördüm.

arkadaşların dediği gibi rüyalarını yorumlama bencede. hamilelik psikolojisi galiba hep meleklerimize bişey olacağından korkuyoruz ve o yüzden görüyoruz bu rüyaları.

kötü şeyler getirme aklına. İyi düşünki iyi olsun kaydirigubbakcemile5

deryacııım maşallah 28. haftada kiloları bayaa iyiymiş. benim 25. haftada daha 600 ve 690 gr. lardı. doktor iyi dedi. şimdi senle karşılaştırdığımda çok düşük değilmi canım yaaa. moralim bozuldu şimdi. ne zaman kilolanacak bu çocuklarbenneyaptımki

canım 100 150gr eksik ama boşver
alır onlar daha
son aylarda daha çok alıyorlar
sen kendini yorma dikkat et
herkesin bir olmuyor:a015:

Canım sakın üzülme.Her bebeğin gelişimi aynı olmaz.Benimkiler çok hızlı gelişiyolardı.doktorum bile şaşırıyordu.Hatta dalga geçtiler doğumdan sonra tam gününde doğsa nasıl doğarlardı diye.Ama bazı bebekler 26.haftadan sonra hızla büyümeye başlarlarmış.Üzülme lütfen önemli olan sağlıklı olması canım benim.Zayıf kilolu farketmez sağlık problemi olmasın yeter.:1hug:

Arkadaşlar iyi geceler.ben henüz anne değilim ama çok istiyorum.aranızda tedavi olmadan ya da ailede ikiz olmadan ikiz bebek sahibi olan var mı? olabilir mi çok merak ediyorum.cevaplayabilir misiniz?

Merhab canim benim ailemde yada esimin ailesinde ikiz yoktu.biz tedavi felan da olmadik ama ben tek yumuta ikizlerine hamile kaldim.duydugum kadariyla tek yumurta ikizleigi herkesin basina gelebilirmis.

canım 100 150gr eksik ama boşver
alır onlar daha
son aylarda daha çok alıyorlar
sen kendini yorma dikkat et
herkesin bir olmuyor:a015:

sağolun kızlar, rahatladım şimdi biraz ama hala kafamda soru işareti var.

çok şükür sağlıkları iyi, inşallah kilolarıda artar yavrularımın. bakalım ne kadar olmuş zuzularım arife günü kontrolümüz var

canım ben aşılama tedavisi görüyordum eşimde spermlerle ilgili sorun vardı.hamile kaldım ama dr dediği benim kuzuların arasında 1 hafta var döllenmede o zaman dogal olmuş oluyorlar biri aşılamadan önceki 2 gün önce digeride aşılamadan 5 gün sonra.eşimin ailesinde 10 çift ikiz var benim ailemde anneannem ve teyzem ikiz düşürmüşler.

kızlar bebeklerinizin kese büyüklükleri ilk haftalardan itibaren biri digerine göre küçükmüydü.benim ilk döllenen ki büyük digerinin kesesi küçük.dün kalplerini dinledik karından ıultrosonla baktı dr.o küçük olan kese büyür inşallah .içinde yatıyor kuzu eşim görmüş baya belli olmuşlar dedi ekran bana dogru degildi ben göremedim.inşallah kesesi büyür.

hiçç kafana takma canım büyür tabii allahın izniyle.her zaman yazıyorum buraya benimkilerinin arasında tam iki hafta oynuyordu.şimdi bir görsen ikisi de canavar gibiler aynen böyleler kaydirigubbakcemile kim kimin hakkından gele bilirse.
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

İlahi nuraycım güldürdün beni.Benimkilerde öyle aralarında bir hafta vardı.Ama şimdi dediğin gibi fark falan yok.Gücü gücü yetene bu ara dişlerimiz çıkıyor yine ısırmalar arttı.Efe egeyi yakaladığı yerde sıkıştırıyor.Birde sündürüyor etini.Bir ara demiştin ya sökecem beratın dişlerini diye işte şimdi bende efe'nin dişlerini sökecem valla.
Evet ikiz anneleri herşeye hazırlıklı olun.aldığınız kiloları da hiç dert etmeyin.Siz istesenizde istemesenizde bebişler büyümeye başlayınca kilo falan kalmıyor.

kızlar ikiz gebeliklerde bebeklerin çigerleri daha çabuk gelişsin organlarıları felan gelişsin diye diye ilaç veriliyormuş.size verildimi.ddm nasıl oldun canım.kızlar birde hamileliklerinizde kaç kilo aldınız.öptüm hepinizi

yok inan ki bana verilmedi öyle bir iğne.ama doğru bazılarına vuruyorlarmış.bunu doktoruna danışman gerekli canım.ben sadece 5 ay progestan kullandım düşük tehlikesi için.
kiloya gelince 47 kiloyla hamile kaldım 64 kiloyla doğurdum çok zayıf hamile kaldığım için idealdi kilom. fazla almamaya dikkat et canım sağlıklı beslen.abur cubur yeme yemiş olmak için.sütü,yoğurdu, fındık,ceviz,kuru üzüm hiiç eksik etme.pekmez,sebze,et her türlü vitaminden almaya çalış.inan ki bilinçli beslenince bebeklerinin kilolarının az olması sorun olmuyor.çünkü dirençli oluyorlar.sağlıkla kavuş bebişlerine.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım ikizler 11 in dediğigibi banada vurulmadı ciğer iğnesinden ama hatırladığım kadarıyla burada bir arkadaş kezban'a vurmuştu doktor.ciğerleri gelişmesini iyi tamamlanıyor sanırım.Ama dediğim gibi benim fazla bir bilgim yok.Kilo konusuna gelince beni hiç sorma ben 42 kilo ile hamile kaldım ve 80 kilo ile bitirdim.Çok fenaydım ben ve inanılmazda şiştim.tuzlu çok yiyordum.Yemek aşırı yiyordum.Ama Allahtan bende birşey yoktu yani hep karnıma gidiyordu.Doğumdan sonrada yavaş yavaş bu kiloları verdim.Şu an 49 kiloyum 16 ay oldu doğum yapalı çok şükür birşey kalmadı.

canım benim öyle böyle geçiyor zaman
bir 15gün daha geçirdik
nekadar dururlarsa kar
ben işlenmeden dururmuyum
bişi olmadı nasılsa diye ufaktan ufaktan yine kalkıştım
büyük işleri annnem yapıyor tabi de
bakalım cuma kontrolümüz var
ben 33 haftadayım canım 19kilo aldım
bereket 55kilo ile hamile kaldım da görüntüde bişi yok abartılı
buyüzden aynaya bakıncı karnım hariç bir fazlalık göremiyorum
mutluyum sorun etmiyorum.öptüm tatlımkaydirigubbakcemile

ayyy canım ya inanmıyorum hemen hemen 40kilo
maşallah vermişsin ama bak
demekki yapıyla alakalı
verip verememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…