• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler İkiz anneleri, Erken dogum belirtiniz nelerdi ?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

papathya

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
20
0
286
Ankara
Merhabalar ben 29+ 0 lık ikiz gebeyim ve cok sık kasılmalarım oluyor .Bu yeterlimi bi sorun mu yoksa başka belirtiler de olmuşmuydu sizde ??Yardım lutfen 1 haftadır yerımden kalkmadan gecırıyorum vaktımı korkudan ama yıne de kasılıyorum sanırım :50:

vallahi hiçbir belirtim yoktu 29+6 suyum geldi :1:
Merhabalar ben 29+ 0 lık ikiz gebeyim ve cok sık kasılmalarım oluyor .Bu yeterlimi bi sorun mu yoksa başka belirtiler de olmuşmuydu sizde ??Yardım lutfen 1 haftadır yerımden kalkmadan gecırıyorum vaktımı korkudan ama yıne de kasılıyorum sanırım :50:

ben 32+3 te doğum yaptım 3 4 gün evvelden karnımda sertleşmeler oluyordu ayrıca bir gün evvel kasık ağrım oluştu bir de çok hafif sancım vardı ama ben okadar bilinçsizdim ki onları gaz sancısı zannettim kızım kuvezde 17 gün kaldı ama şidi çok iyi allah şükür

Back