İkiz anneleri bi bakabilir misiniz? :)

Bilgemsi

Elhamdülillah..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
1.260
1.478
133
Sevgili anneler
Ben dün ikinci kez gebe olduğumu öğrendim. Rabbim ilkinde anne olmayı nasip etmedi ama ilkinin Doğum tarihinde tekrar gebe olduğumu öğrendim.
Sorun şu benim son adet tarihim 27 ocak.
Pco hastasıyım o yüzden adetlerim düzensiz.
13 şubatla 16 şubat arasında kahve lekem geldiği için doktora gittim ve bana 15 şubatta yumurtamın çatladığını söyledi.
Dün yani 26 şubatta hcg değerim 524 çıktı.
Ovülasyondan 11 gün sonra çıkmış bi değer bu. Sizce ikiz olabilir mi?
Yarın tekrar kan vericem 13. Gün olucak. Kaç katı arttığını yarın öğrenicem ama çatlıyorum meraktan :) çok istiyorum çok çok
Bi kız bi oğlan olsun Allahım inşallah senin rızanla :)

Bu topikte herkes çoğul gebe kimse de bişey yazmamış. O değerden iki gün sonra kan verdim 1920 çıktı 4 kat artış olmuş ama kese görünmedi haftaya tekrar gidicem kısmet artık.

Değerle alakasi yok bu durumun,keseyi gorene kadar doktorlar bile yorum yapmıyor,keseyi gorun hayirlisiyla.

Amin inşallah,saglikla dogsunlar,zamaninda gelsinler bir sure sonra derdiniz bu oluyor:)
Öncelik herzaman o zaten. İlk bebeğimi kaybettim bunda iki katı stresliyim. Tek yada çift farketmez ama Allahım sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin

Öncelik herzaman o zaten. İlk bebeğimi kaybettim bunda iki katı stresliyim. Tek yada çift farketmez ama Allahım sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin
Neden kaybettiniz?Allah emeklerimizi bosa cikarmasin,saglikla alalım kucağınıza.

Neden olurmuş rahim incelmesi?Onlem alindi mi bu hamileliginizde?
Nedeni sebepsiz onun. Ama en büyük nedeni enfeksiyon dediler. Doktorların gözünden kaçan enfeksiyonun vardı falan dediler. Bu gebeliğim daha çok yeni olduğu için bişey yapılmadı. Ama ilki öyle oldu diye bunda da öyle olucak diye bişey yok dediler. Araştırma falan da yapılmadı. Eğer bu gebeliğimde de aynı şeyler olursa o zaman tanı koyulucakmış. Ama tabi ben doktorumu değiştim. Başıma ne geldiyse doktorun ihmalinden geldi

Masallah canim muhim olan gebe kalman. Insallah Rabbim sag salim kucagina almayi da nasip eder. Bende pkoluyum ve hic gebe kalamadim. Ozel olarak biseyler yaptin mi canim?

Birde kan degeri galiba kac hafta olduguyla alakali tek cifti gostermez ultrasonla bakilinca anlasilir canim.

Evet olumsuz her şeyi at bu sefer kafandan iyiyi cagir hep.Demekki yavrunun kısmeti yokmuş bu dunyada.Allahim sağlık versin ikinizede.Keseyi gorunce mutlaka yaz merak ederim.Benim adet gunume dort beş gun vardi hcg 989 çıkmışti aklimda ikiz asla yoktu,yasayacagini yaşıyor insan..

Bana iyi gelen soğan kürü ve incir kürü oldu canım onun dışında hiç bşşeh kabul etmiyorum :)

Tamam canım :) saolasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…