Teşekkürler cevap için. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah herkes için.Değerle alakasi yok bu durumun,keseyi gorene kadar doktorlar bile yorum yapmıyor,keseyi gorun hayirlisiyla.
Amin inşallah,saglikla dogsunlar,zamaninda gelsinler bir sure sonra derdiniz bu oluyor:)Teşekkürler cevap için. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah herkes için.
Öncelik herzaman o zaten. İlk bebeğimi kaybettim bunda iki katı stresliyim. Tek yada çift farketmez ama Allahım sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsinAmin inşallah,saglikla dogsunlar,zamaninda gelsinler bir sure sonra derdiniz bu oluyor:)
Neden kaybettiniz?Allah emeklerimizi bosa cikarmasin,saglikla alalım kucağınıza.Öncelik herzaman o zaten. İlk bebeğimi kaybettim bunda iki katı stresliyim. Tek yada çift farketmez ama Allahım sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin
Amin inşallah. Rahim incelmesinden dolayı 16. Haftada Doğum yapmak zorunda kaldımNeden kaybettiniz?Allah emeklerimizi bosa cikarmasin,saglikla alalım kucağınıza.
Nedeni sebepsiz onun. Ama en büyük nedeni enfeksiyon dediler. Doktorların gözünden kaçan enfeksiyonun vardı falan dediler. Bu gebeliğim daha çok yeni olduğu için bişey yapılmadı. Ama ilki öyle oldu diye bunda da öyle olucak diye bişey yok dediler. Araştırma falan da yapılmadı. Eğer bu gebeliğimde de aynı şeyler olursa o zaman tanı koyulucakmış. Ama tabi ben doktorumu değiştim. Başıma ne geldiyse doktorun ihmalinden geldiNeden olurmuş rahim incelmesi?Onlem alindi mi bu hamileliginizde?
Evet olumsuz her şeyi at bu sefer kafandan iyiyi cagir hep.Demekki yavrunun kısmeti yokmuş bu dunyada.Allahim sağlık versin ikinizede.Keseyi gorunce mutlaka yaz merak ederim.Benim adet gunume dort beş gun vardi hcg 989 çıkmışti aklimda ikiz asla yoktu,yasayacagini yaşıyor insan..Nedeni sebepsiz onun. Ama en büyük nedeni enfeksiyon dediler. Doktorların gözünden kaçan enfeksiyonun vardı falan dediler. Bu gebeliğim daha çok yeni olduğu için bişey yapılmadı. Ama ilki öyle oldu diye bunda da öyle olucak diye bişey yok dediler. Araştırma falan da yapılmadı. Eğer bu gebeliğimde de aynı şeyler olursa o zaman tanı koyulucakmış. Ama tabi ben doktorumu değiştim. Başıma ne geldiyse doktorun ihmalinden geldi
Bana iyi gelen soğan kürü ve incir kürü oldu canım onun dışında hiç bşşeh kabul etmiyorum :)Masallah canim muhim olan gebe kalman. Insallah Rabbim sag salim kucagina almayi da nasip eder. Bende pkoluyum ve hic gebe kalamadim. Ozel olarak biseyler yaptin mi canim?
Birde kan degeri galiba kac hafta olduguyla alakali tek cifti gostermez ultrasonla bakilinca anlasilir canim.
Tamam canım :) saolasın :)Evet olumsuz her şeyi at bu sefer kafandan iyiyi cagir hep.Demekki yavrunun kısmeti yokmuş bu dunyada.Allahim sağlık versin ikinizede.Keseyi gorunce mutlaka yaz merak ederim.Benim adet gunume dort beş gun vardi hcg 989 çıkmışti aklimda ikiz asla yoktu,yasayacagini yaşıyor insan..
Hadi hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Tek kese gördük :) on gün sonra kalp atışı inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?