İkiz anneleri bakabilir mi

Sebu1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
150
111
53
Selam kizlar. Benim 22 aylik erkek ikizlerim var. Bu son donemlerde bakimlari oldukca zorlasti. Uyumadiklari her an bizim basimizdalar ve asla bizden ayrı takilmiyorlar. Beraber oynamaya nasil teşvik edebilirim? Onerisi olan var mi? Bu sekilde onlara yetmek insan ustu bi efor gerektiriyor arti ev isleri vs. Onlari zaten cok temel seviyede yapiyorum. Tv tablet hic vermedik alismadilar. Su anda birazcik izlesinler diye veriyorum arada ama onunla da ilgilenmiyorlar.

Ev işlerine dahil etmeye çalış canım 2 yas bagamsizlik dönemidir birbiriyle ilgilenmezler

Benimkiler 20 aylık olmak üzere, beraber oynuyorlar. Sizin ikizler hiç mi oynamadı yoksa sonradan mı değiştiler?

Benim ikizlerim 10 buçuk aylık şu an yan yana durup oynuyorlar tek sıkıntı oğlan korkuyor kızdan. Ben daha çok onları bir arada tutmaya çalışıyorum siz de öyle mi yaptınız? İlerde benimkiler de mi birbiriyle oynamaz? Sizin hep mi böyleydi? Korktum şimdi

benim ikizlerim huy olarak cok farkli belki o yuzden birbiriyle pek oynamiyorlar . oyuncak ilgileri de cok farkli biri kiz biri erkek biraz da o durum etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…