Ikiz annelere bi bakarmisiniz ???

Slm kızlar aranıza yeni katıldım bi kaç sorum olucak fikri olan yardımcı olabılırmi lütfen öncelikle anne olmayo planladıgım tarihlerde hamile kalmısım 25 gün önce doktr gittim gebe olmadıgımı polistik ower oldugunı söyledi we tarlusal verdi kullandım ve adet olmadım tekrar kan tahlılı yaptırdım ve deger 1118.6 çıktı ve ertesi gün tekrar kan tahlişi yaptırdım bir gün sonra deger 1938.2 çktı sizce ikiz gebelik ihtimali nedir

Öncelikle cevabın için çok tşkkürler doktor kesenin henüz 2 haftalık oldugunu söyledi yani deger buna göre çok peki ya başka ne olabılır sizce

Öncelikle cevabın için çok tşkkürler doktor kesenin henüz 2 haftalık oldugunu söyledi yani deger buna göre çok peki ya başka ne olabılır sizce

Benimki de haftasına göre fazla gözüküyordu canım, hatta bugün bile kontrolün vardı, ben hala ( sonra bölünen-görülen keseler olduğu için) ikiz olabilir diyordum ama tek miniğimiz:) ama çok şükür sağlıklı o değerin yüksek olmasının başka sebepleri de varmış, erken dölllenme gibi... hatta o değer düşük olduğunda düşük riski görülme olasılığı yüksek olduğu için değerin yüksek olmasında bebeğin iyi tuttunduğuna yoranlar da var, net bilmiyorum tabi nedendir. ikiz istiyorsan da Rabbim gönlüne göre versin inşallah. hayırlı cumalar:)

Doktor polistikower war dediginde tek kese içinde 2 nokta çıkmıştı daha sora gittigimde tekti bakalım hayırlısı pazartesi netleşicek hayırlı cumalar

Öncelikle merhaba bu topigi açalım 2 yıl geçmiş.bu yazından sonra öğrendinmi ikizmiymis.bende adete 6 gun kala idrarda öğrendim netti lütfen cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…