• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İkisini de beğendim karar veremiyorum yardımmm???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sevalkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
221
29
98
Eleye eleye ikiye düşürdüm koltuk takımlarında seçenekleri ama hala kararsızım..Bugün bir kez daha mağazada oturup deneyrek bu ikisine karar verdim ama...Sizce hangisi??
.ya da bu sütlü kahveyle bebek mavisini kombinlemeyi düşünüyorum..
$berjeriii.JPG $ikinci.JPG
ikinci takımın berjeri yanındaki berjerden olacak ama tabi uyumlu renkte?
İksiini de beğendim karar veremiyorum..İkinci grubun gözümdeki avantajı yerden yüksek olması nedeniyle temizliğinin kolay olması...:emir_bebek::52::16:
Fotolara tıklarsanız büyük olarak görebilirsiniz..Şimdiden teşekkürler yorumalrınız için..

Eklentiler

• $birinci.jpg
    $birinci.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleme:
slm canim,aslinda ilk takim daha havali geldi bana...ama ikinci daha kullanisli birde yerden yuksek olmasi bir avantaj ,hem temizlik acisindan rahatlik saglar,hemde odayi daha ferah gosterir....:)secim senin...

İlkini daha çok beğendim. Eğer onu alırsanız temizliğine dikkat etmeniz gerekecek.
İkincisinin temizlikten yana pek bir sıkıntısı olmaz. :)

beyaz koltuk kullanan bırı olarak soyluyorum eger tıtızsen kafayı yersın toz dusse bellı oluyo cıldırıorum kı benımkılerın kılıfları yıkanabılıyor... ama tabıkıde byazın asaletıde hıc bır renkte yok
ona gore secım yap derım gule gule kullan

ilk takım daha hoşmuş bence
hangisini alırsanız da güle güle kullanın
mutlulukla huzurla kullanın inşallah :34:

Bana ikinci takım daha kullanışlı gibi geldi. Ve çok hoş duruyorlar. Ben olsam ikinciyi alırdım canım :103:

beyaz koltuk kullanan bırı olarak soyluyorum eger tıtızsen kafayı yersın toz dusse bellı oluyo cıldırıorum kı benımkılerın kılıfları yıkanabılıyor... ama tabıkıde byazın asaletıde hıc bır renkte yok
ona gore secım yap derım gule gule kullan
yok renk beyaz olmayacak renginin ayrıntılarını yazmıştım zaten ilk postta günlük kullanıcam beyaz çok zorrr

Ayyy hepinize teşekkür ederim yavaş yavaş şekilleniyor gibi de renk konusu var bir de. Ne renk alsam kii??

1. sinin şeklini beğendim 2.sinin rengini kullanışlılık açısından. 1. modeli füme ,bej ya da kahve tonlarında seçin derim.

ikisi arasında kararsız kalman çok normal çünkü ben de çok kararsız kaldım :) tercihini en kısa zaman öğrenmek isteriz :8:

birinci çok havalı ama eşek ölüsü gibi duruyor :1::1:(ağır yani biz böyle derizde )ikinciyi biraz renklendirirsen örneğin gülkurusu mor gibi döşetirsen çok tatlı olur .inan çekip altını temizlemek çok zor oluyor yere yapışık mobilyayı .benim evimde herşey yerden yüksek çok kolay oluyor temizlemek güzellik kadar kullanışda önemli...

evett kızlarrr 2. koltuk takımı alınmıştır görev tamam :)) Güzel renk kombinasyonu yaptım berjerlerle dur bakalım gelsin mobilyam fotolayıp koyarım inşallah kısmetse...2. yi daha spor ve modern ayrıca yerden yüksek olduğu için ve diğer mobilyaalrımla uyumlu olacağı için seçtim.1. si hantal geldi biraz tekrar bakınca..herkese yorumları için teşekkürr...

hyrlı olsun canım cok zevklı bı secım gercekten hemen anneme gostermelıyım bızde almay dusunuyoruz nerden aldn cnm bunu

Back