Şampuan ve Saç Kremleri ikisi birarada(şampuan+krem) olan en iyi şampuan hangisi?

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba kıslar...ikisi birarda olan iyi bi şampuan bulamadım..saçlarım uzun ve saç kremi ayrı kulanmassam hiç tarayamıyorumm..ama saç kremi ile ugraşmak istemiyorum banyoda bide hemen yaglandırıyor saçııı..
sizin denediginiz ve memnun oldugunuz ikisi birarda şampuan hangisi:):enbuyukkk:

ama ikisi bir arada önerilmiyor daha çok yağlandırıyor, kepek ve saç dökülmesi olabiliyor.bence aynı ürünün şampuan ve saç kremini kullan zor falan ama saç kreminin diplere sürülmemesi lazım

ama ikisi bir arada önerilmiyor daha çok yağlandırıyor, kepek ve saç dökülmesi olabiliyor.bence aynı ürünün şampuan ve saç kremini kullan zor falan ama saç kreminin diplere sürülmemesi lazım

bi kaç marknın denedim ikisi biraradasını elidor blendax falan filann:)aklıma gelmio valal okdr çok dietridimki şampuan..ama keçe gibi oldu yine taranmadı..demek yine ayrı ayrı kulan dion bilmiyorumkismileteşkür edirm cnm bnma.s.

Saç kremi saçı yağlandırmaz ki. benneyaptımkiTabi nasıl kullandığına bağlı. Eğer saçının diplerine sürersen tabi yağlandırır. Ayrı saç kremi kullanmanı tavsiye ederim. Şampuan için fikir istersende Clear kullanıyorum ben ve inanılmaz yumuşak yapıyor. Ben memnunum şahsen.gamyoncuiremsu

teşekür ederim cnmmmm saçıma bol krepe yapınca diplerinede sürüyorumm onun haricinde uçlara sürüyorum hanii buna ragmen zor taradıgım zaman bile oluyor saçlarımı...demekk ikisi birarada almayın diyosunuzzz rahatlık olur diye istemiştim:hulya:a.s.

Saç kreminin markası da öneli tabi. Pantene ve elseve çok iyi bence.:hulya:

dikkat edersen ben de ikisi bir arada kullanırsan yağlanma yapabilir dedim saç kremi yağlandırır gibi bir cümle kullamadım

ayrıca şampuan ve saç kremini ayrı marka alma bence çnkü sonuçta her markanın kimyasal yapısı içeriği farklı saçını farklı yapıda kimyasala boğarsan daha kötü olabilir diye düşünüyorum kullandığın ürünün kimyasalına alışıyor çünkü saç.

sglun kıslarrrrr yazın günde 2-3 kez duş aldıgımdan çileden çıkma durumundaymmm saçımla ugraşmaktan:)yine ayrı ayrı kullancam anlaşılan kimse memnun deil ikisi biraradadan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…