İkinci üniversiteyi düşünüyorum ama..

ÖSS-1den 165 Alman yeterli dediler..bende bilmiyorum ki bu yeni sistemi..bizde 4yilliklar için 120ydi baraj şimdiki sistemde bu 165 mı oluyo?

baraj 140-180 açıköğretim için
180 ve üzeri 4 yıllık için diye biliyorm yine de yanlış bilgi vermiş olmayaym
bu senin dediğin bölüm hangi puan türünden alıyo
ygs-1 mi ?
tam tercih zamanı,git dersanelere sor bence
tercih motoru diye bi şey varmış
kardeşim gidi sınava,ilk yılı
şu an dersaneye gidiyo,hocalara sorcak
25 yaş geç değil,bende 25 yaşındaym
yapabilirsn
bol şans yerimseniben

Sınava girdin mi tatlım ?
Dilerimki iyi bir puan almışsındır.

Sınava girdin mi tatlım ?
Dilerimki iyi bir puan almışsındır.

maalesef canım girmedim..
istediğim bölüm sadece özel üniversite oldugundan masraflar çok fazla olacaktı..4 yıl özel bir okulda bir daha okumak,simariklik olur diye yapamadım..26 yasında olup hala aileme yük olmak istemedim..annem üzüldü çok...
ama arastirdim haftasonları kurs olarak gidebiliyormussun..ona gidicem bu kıs..

canım o bölümün zaten yetenek sınavı gibi bişeyi yok mu? onu geçebilecek misin? yani 25 yaş gec deil elbet. harca 4 yıl daha 29 ol farketmez, daha önünde koskoca bi ömür var, o hayatın güzel gecmesi icin 4 yıl daha feda edebilirsin. ama özel okula 4 yıl boyunca para vermektense, kaldım mı gectim mi stresi yaşayana kadar bence arkadaşların bahsettiği kurslara git, varsın 15.000 olsun, 4 sene okula vermektense bu kursa ver bence. kurslardan da sertifika veriyolar ve izmirde var mı bilmiyorum ama istanbulda uluslararası geçerli sertifikalar falan veren yerler var. yüksek dereceyle bitirirsen yurtdışında ücretsiz eğitim hakkı vs vs... kurstan sonra herkes gayet lüks yerlerde çalışıyo ve iyi maaş alıyolar. hem daha kısa sürede hem de daha az bi maliyetle bitirirsin.
ben de 22 yaşındayım mimar sinan resim mezunuyum. tekrar girdim sınava :/ iş bulamıyorum cünkü kim ressam arasın ki ben okula erken başlamıştım o yüzden daha yaşım kücük biraz ama, sınav kötü gecseydi moda tasarımı gibi bişeyin kursuna gitcektim, meb onaylı kurslar gercekten güzel oluyo

bide cok uzun yazdım kusura bakma ama, genelde üniversitelerin sertifika programları da oluyo. o bahsettiğin üniversitede yok mu acaba öle bişey? ona bak istersen bide
hakkında hayırlısı olsun

cekhum konun güncellenmiş oldu tekrardan baksana kaydirigubbakcemile3

saolsun arşivlik arkadaş sempatiksalakcinni

Önemli olan istemek. Bir şeyi gerçekten istedikten sonra hiçbirşey engel değildir. Ben çocuğum 2.5 yaşındayken mastır yapmıştım. Şimdi 2 taneler bir tanesi ortaokulda dersleri ağırlaşıyor fakat doktoraya hazırlanıyorum. Halk eğitim merkezleri meb onaylı kurslar düzenliyor oraları araştırabilirsin.sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…