arkadaslar yapmayın allah aşkına, sosyoloji halkla ilişkiler gbi agırlıklı teorik bilgi içeren bölümler tabiki aöf'den okunurda, bu arkadas illa diplomam olsun diye değil, bu işi sevdiği için istiyo bunu, bu kadar pratiğe ve yaratmaya dayalı bi bölüm aöfden niye okunur ki elimde bi diploma olsun derdinden başka? ben bildiğim halde söyleme gereği duymadım, o atölye ve stüdyo tadını tatmadan, o grup çalışmalarını yapmadan tadı cıkar mı bunun? yaptıgı yanlışlar sadece ''kaldın/gectin'' şeklinde değerlendirilirken nasıl kusursuz bi eser çıkarabilir ki? sanatcı akademiden, konservatuardan, güzel sanatlar fakültesinden yetişir, yoksa internetten baksın teknikleri methodları öğrensin bitsin. ne den uğraşıcakki 4 yıl daha okulla sınavla?
Senin amacın düzgününe teşvik etmek değil çünkü bu kız zaten şu an bir bölümde okuyor amacı vakit kaybetmeden hayaline devam edebilmek, seninle bu konuda hiç anlaşamayacağız canım yanlışsın kusura bakma ve düşünmeden yazıyorsun.
bana göre de sen yanlışsın canım ama seni eleştirmiyorum yani iki insanın farklı düşünmesi cok normal
tartışmak falan değil yani amacım beni yanlış anlamıyosundur umarım
ama garip geldi beni böyle yargılaman cünkü ben ablana yapılan gibi kahkahalarla falan karsılamadım ki
"bu kadar pratiğe ve yaratmaya dayalı bi bölüm aöfden niye okunur ki elimde bi diploma olsun derdinden başka?" söylediklerinde tezat var , ha bu arada şu an veterinerliği bitirmek üzere olan ablam aynı zamanda çok başarılı bir ağır ceza avukatı, kendisi ile dün hukuk topicinde epey bir laflamışsınız
Mesajı geç okuduğum için o kadar üzüldüm ki anlatamamTatlım 2. üniversite okumak istiyorsan istediğin bölüm şu an AÖF'de mevcut ve bu programa yerleşebilmek için öss ye yeniden girmene gerek yok.Ben geçen yıl örgün eğitim işletmeye başladım ve aynı anda aöf laborant veteriner sağlık programınada kaydoldum.Eğer istersen şu linkten takip et ve gelecek yıl kayıt tarihini kaçırma.
Sınavsız İkinci Üniversite - Anadolu Üniversitesi
Bunun haricinde örgün eğitime başvurmak istersen yeniden öss ye gireceksin gibi görünüyor ve ne yazık ki okul durumun atamanda göz önüne alınmayacak.Yerinde olsam AÖF'de radyo tv ye başlar daha sonrasında ise atama yapıldığın şehirde bir tv kanalında işi öğrenmek için staj yapardım.Böylece hem işi öğrenir hem acemiliği atarsın ve şu an bulunduğun şehre geri dönme ihtimalin olduğunda ise bonservisin olur.
Ben de ne yazık ki geç gördüm bu başlığıaudreyy ben biyoloji mezunuyum, iki sene oldu mezun olalı. Senin radyo televizyon istemen gibi, benim içimde de her zaman bir sosyal bilim okumak vardı. Sonra aöf de sosyoloji açıldı. Çok severek okuyorum. Şimdi ikinci sınıfa geçtim. Bu sene kayıtlar geçti sanıyorum ama seneye sınava girmeden açıköğretime kayıt yaptırabilirsin.