ikinci Üniversite?

meister-nisa

iyi,kötü, çirkin ;)
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
178
3
40
arkadaşlar, A.Ö.F. kapsamında lisans mezunu olanlara sınavsız olarak ikinci bir bölüm seçebilme olanağı olduğunu biliyorum ama bu haktan nasıl yararlanabileceğimi bilmiyorum. Öss formu mu almak gerekiyordu? bilgisi olanlar bakabilirlerse çok sevinirim.
teşekkürler...

öss'ye girmene gerek internetten araştır sana en yakın aöf brosuna git öğren ben okurken başladım mezun durumda nasıl oluyor bilmiyorum

Kayıt süreci
İnternetten başvuru yaptıktan sonra Açıköğretim Bürolarından kayıt yaptırabilirsiniz.

Planlanan Tarihler
İnternet Başvurusu: 27/10/2008 00:00 - 21/11/2008 17:00 (http://aofkayit.anadolu.edu.tr/)
Mazeretli Kayıt: 18/11/2008 - 21/11/2008 (mesai saatleri)

sonunda bu bilgiye ulaştım :)
daha önce baktığımda kayıt tarihi olarak 2007 veriyordu, yeni güncellenmiş sanırım. ilgilenen arkadaşlara da yardımcı olau umarım..

okul öncesi ve ingilizce için öss'ye girmek gerekiyor
önlisans olanların seçebileceği bölümler
Ev İdaresi Programı
Sosyal Bilimler Programı

halkla ilşkiler
yerel yönetimler
dış ticaret
muhasebe
bakacılık ve sigortacılık
ilahiyat
tarım
turizm otel işletmeciliği
büro yönetimi ve sekreterlik
laborant ve veteriner sağlık programı
perakende satış ve mağaza yönetimi
sağlık kurumları işletmeciliği

lisans öğrencileri ve mezunların seçebileceği bölümler
işletme
iktisad
kamu yönetimi
maliye
çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
ayrıca söz ea olup olmamanızın önemi yok istediğiniz bölümü rahatça tercih edebiliyorsunuz
bi de 2 yıllık bi bölümü seçip 4 yıla yükseltebiliyorsunuz benm arkadaşım halkla ilişkiler seçti bitirince 4 yıla yükseltip işletme ya da iktisad sececek çünkü matematik dersi görmek istemiyor dersleri incelemiş son iki yılda mat yokmuş

çok iyi bir imkan özellikle hem çalışıp hem okumak isteyenler için.
ben ortaöğretimde bölümüm olduğu için ilahiyat önlisans tercih etmek istiyorum, ama yakın bir tanıdığımız sağlık kurumları işletmeciliğini önerdi iş imkanı açısından da lisans mezunu olduğum için avantajlı olacağını söyledi.
peki sizce?

çok iyi bir imkan özellikle hem çalışıp hem okumak isteyenler için.
ben ortaöğretimde bölümüm olduğu için ilahiyat önlisans tercih etmek istiyorum, ama yakın bir tanıdığımız sağlık kurumları işletmeciliğini önerdi iş imkanı açısından da lisans mezunu olduğum için avantajlı olacağını söyledi.
peki sizce?

ben de sağlık kurumları işletmeciliğini tavsiye ederim . sağlık alanında iyibir iş bulman daha kolay

X