İkinci tüp bebek denemesi

kas01

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
203
98
Selam arkadaşlar

Ben geçen ay ilk deneme transferim negatif sonuçlandı . Çift embriyo transferiydi ve ikiside kaliteliydi. Ancak olmadı maalesef . Önümüzdeki adetimde histereskopi olucak bir sonraki ayda dondurulmuş 4 tane embriyom var onlarla tekrar transfer deneyeceğiz . Onlarında kaliteleri yüksek ama yüksek kalitede embriyo neden tutunamaz bilgisi olan var mı ? Kan sulandırıcı dahi kullanmıştım. Genetik teste gitmedi doktor embriyo gelişimlerinin güzel oldugunu ve hepsinin kalitele yüksek oldugunu 2 3. Denemede de olmazsa tekrar yapılıcam bir tüp bebekte genetik teste göndermemiz gerektigni söyledi .

Genetik teste dondurulmadan önce gönderilmiyor mu

ilk tedavim oldugu için genetik test yapılmadan donduruldu. Dondurulmuş olanlarda başarılı olunmazsa tekrar tedavide dondurulmadan önce genetik test yaptırıcam

Merhaba bende geçen ay ilk denememi olmuştum benim de sizin gibi 5. Gün embrysuydu tek embryo koyuldu ama maalesef tutmadı . Hiç bi açıklaması yok maalesef. Şuan 2. Transferimi oldum çift embryo 9. Günüm bugün idrar da çıktı ama kanda merak ediyorum inşallah herkes güzel sonuçlar alır bence kalite hiç önemli değil . Neler okudum hangi kalite de tutan

Merhaba çok sevindim ikinci denemeniz dındurulmuşlarla mı oldu ? Benim ilk transferim çift embriyo transferiydi . Diger transfere eğer kısmetse ben tek istiyorum. İnşallah çok güzel haberler alırsınız sizde

Merhaba çok sevindim ikinci denemeniz dındurulmuşlarla mı oldu ? Benim ilk transferim çift embriyo transferiydi . Diger transfere eğer kısmetse ben tek istiyorum. İnşallah çok güzel haberler alırsınız sizde
İlki de dondurulmuştu şimdi de öyle . Aslında çift embryo transferinde şans daha çok ben öyle düşünüyorum .

Merhaba benim ilk transferim 3. Gün iyi kalite embriyo transferiydi. Pozitif sonuçlandı ancak keseyi göremeden düşük yaptım. Beta değerim yükseldi sonra ağrı ile birlikte düştü. Sonra 5. Gün orta kalite çift embriyo transferi oldum çok şükür biri tuttu :)

Rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip eylesin darısı bize

Benim de ilk denememdi ve bgn 9.gün beta HCG 1,2 cıktı. Yani negatif. 4aa ve 3aa iki adet dondurulmuş 5.gun embriyosu idi. Doktor kaliteleri çok iyi demişti. 6 ay önce de myom ameliyatı olup içim komple temizlenmişti. Kısacası herşey çok uygundu ama olmadı.
İnanılmaz bir şekilde hayal kırıklığına uğradım. Çoğunluk ilk seferde olmaz diyor ama ikinciyi denemelimiyim bilmiyorum.

Bazen herşey çok uygunsada doğru zaman gelmeyince olmuyor. Bende ilk başta sizin gibi çok hayal kırıklıgı yaşadım toparlanamadım ama zamanla sindiriyorsunuz bir şekilde ve tabiki de ikinciyi denemeye değer

Yuksek kalitede olsada genetigi duzgun anlamina gelmez. Ilk iki transferm dusukle sonclanmsti. Suphelenip genetik test yaptirdim ve translokasyonm oldugu ortaya cikti. Isterseniz dondurulmus embriyonuzu genetik teste gonderip transferinizi yaptirin .

Kızlar banada açıklanamayan infertilite tanısı konulmuştu ve 1 kez kimyasal gebelik geçirdim daha sonra aşılama yaptık 1 kere olmadı tüp bebek denedik oda olmadı eşimle genlerimize baktırdık sorun yok en som tüp bebek doktorum Histeroskopi laporoskopi önerdi polip çıktı ve rahmim kalp şeklindeydi o düzeltildi şimdi 2. Transferimin 6. Günü sonuç bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…