12. gün ne olur ne olmaz diye tekrar betaya baktırdık, 12 çıktı, crinone tekrar başladık, iki gün sonra testi tekrarlayacağız, hayırlısı inşallah
Cok gecmis olsun.Benim basima benzer bir durum geldi. Bizde erkek faktoru yuzunden tup bebek tedavisine basladik, 5. Gun embriyosu transfer edildi anca transferin 2. Gunun sabahi tuvalete gittigimde oluk oluk kan geldi pihti parcasi dustu. Bayilacaktim korkudan, adet oldugunu dusundum ve aglamaya basladim.Wc de gelen kanama devam etmedi dr u aradim adet olman mumkun degil kullandigin ilaclari test gunune kadar devam ettir dedi.Kanama gunduz duruyor sabaha karsi sanki rahimde birikip disari atiliyor, 3 gun yasadim bunu allah kimseye gostermesin, ilk deneme hevesim ikinci gunden kursagimizda kaldi. İkinci denemeyi bu ay adetimden sonra yapicaz ama icten ice korkmuyor degilim.İlk denemede yasanan kanamadan sonra drum histeroskopi yapti, rahim temiz sorun yok dedi.Ananasin suyunu icmistim transferin ilk gunu, sonradan internette okudum saf ananas suyunu yurtdisinda bazi ulkelerdeki kadinlar, istenmeyen erken gevelikleri sonlandirma icin iciyorlarmis.Hala acaba mi ? diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?