Sivilceli Ciltler Ikinci tca peeling deneyimim :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
Merhaba kızlar bugün ikinci TCA mı uyguladım biraz önce. forumdaki arkadaşlar gibi bölüm bölüm uyguladım. biliyorsunuz ilk sürdüğümde az beklettiğim için ince ince soyulmalar olmuştu. bu sefer 2 dk beklettim. gerçekten yanma hissini yaşadım bu sefer. umarım güzel sonuçlar alırım.yaza kadar bebek gibi bir cildim olur :)

3. günüm yine ince ince soyulmalar var halbuki 2 dk bekletmiştim. az da sürmedim pamuk ıslandı bayaa. benim cilt yapımla alakalı sanırım. böyle 10 sefer de anca düzelir cldim ama yapmaya devam edicem.

1 hafta geçti 2. denememden sonra. ilkine nazaran brz daha fazla oldu soyulma ama yine beklediğim gibi değil. mesela hiç kahverengilik olmadı bende. 3ncüye 3 dk bekleticem. ama 2ncide gözle görülür bir fark hissediyorum. TCA dan çok güzel sonuçlar alıcağıma eminim. Ohhh iyi ki yapmışım. Çekinen arkadaşlar hiç çekinmesin yapsın bence. Korkulcak hiç bişey yok.

kendin evde yapmaya korkmuyor musun canım_? cilt bu yani. yüzümde 1 tane sivilce çıkınca bile nasıl moralim bozuluyor, bir de böyle şeyler deneyip olumsuz bir sonuç alırsam acaip üzülürdüm ben. tabi cilt senin cildin sen bilirisin ama güzellik merkezine gitseydin keşke

3ncü seferimi yaptım cnm korkulcak hiç bişey yok.dikkatli kullanırsan.çok iyi bişey.

X