İkinci reglim başladı gebelik ihtimali ortadan kalkıyor mu artık?

elifff21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
5
0
1
26
Merhaba ilişkiden 4 gün sonra olmam geren zamanlarda her zamanki şekilde reglimi oldum.Sonra bu ay da 4 gün gecikmeyle ikinci reglimi de oldum her zamanki şekilde.Yoğun kırmızı bir şekilde.Yani ilişkiden sonra ikinci reglim de başlamış bulunuyor.Bu durumda gebelik düşünülebilir mi?4 gün gecikmesi kafamı karıştırdı normalde hiç gecikmem olmaz çünkü.Ama yerleşme kanaması tarzında bir kanama olsaydı bu kadar yoğun kırmızı pıhtılı bir kanama olmazdı diye düşünüyorum.reglin 4 gün gecikmeyle başlaması normal bir durum mudur dönem dönem.Şimdiden teşekkür ederim

İlişkinin üzerine regl gorduysen hamilelik ihtimali ortadan kalkar zaten regl den 4 gun once yumurtlama dönemindede değişmişsin imkansız.

Regl kanamasının başladığı günü 1. Gün olarak sayarsan 10. Ve 16. Günler arasında ilişkide bulunman gerekir normalde her ay kadınların regl günleri değişkenlik gösterir sunuda belirtmeliyim regl gününden 3-4 gün öncesi gebelik ihtimali zaten olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…