İlk terör saldırısından çok kısa süre sonra kaydedilen görüntülerde yaralandıkları için ya da şok geçirdikleri için yerde yatanlar görülüyor. Çevredekilerin yardım için bu kişilerin yanına koştuğu sırada bir patlama sesi daha duyuluyor. Atatürk Havalimanı'ndaki birden fazla terör saldırının en kritik görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı Sitene Ekle
İlk terör saldırısından çok kısa süre sonra kaydedilen görüntülerde yaralandıkları için ya da şok geçirdikleri için yerde yatanlar görülüyor. Çevredekilerin yardım için bu kişilerin yanına koştuğu sırada bir patlama sesi daha duyuluyor. Atatürk Havalimanı'ndaki birden fazla terör saldırının en kritik görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı
Suan otobus yolculugu ile izmirden hataya gidiyorum .esim ise istanbuldan ucaga binmekten son gun vazgecti kendine otobus bileti aldi. Esimde orada olabilirdi..
ALLAH herkesi korusun.
Canimizi yaktilar yine.
Bayram yaklasti. Kudurdular. Bu turistlere yonelik olabilir tr rusya anlasma yoluna girdilrr. Anlasmayi baktalamak amacli. Dis hatlarda olan bir olay..
ALLAH teroristlere fırsat vermesin.