- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- Konu Sahibi archangelus
-
Merhaba :)) Gerçekten çok kötü bir durum. Ben her ne olursa olsun kesinlikle ve kesinlikle otobüsten ya da minibüsten herkes inerse asla tek kalmam bende hemen iniyorum.. Birde artık tecavüz sosyelleşti resmen. Erkekler her önüne gelene tecavüz girişiminde bulunmaya çalışıyorlar. Birde amaannnnn taciz hiç eksik olmaz zaten !!!.. Nefret ediyorum. Birde utanmıyor evli ve çocuğu var, pühh ahlaksız !!!yaşadığım mahallede olmuş ya dibimde inanmıyorumbende çoğu kez son duraga yaklaşırken otobüste tek kalıyorum
adi hayvanlar evli barklı bide kepaze şerefsiz
Ben korkudan binmiyorum artık.Artık minibüse de binilmeyecek
Ben bir türlü anlam veremedim. Neden hep minibüsçüler ? Neden hepsi sapık ?Bu minibüs şoforlerinin tümü kontrolden geçirilmeli. Duyduğum kadarınca minibüs şoforlerinin büyük çoğunluğu her yol olan adamlar. Minibüs soforlerinin torpil bulanları ise belediye otobüslerine geçiyorlar.
Ben bir türlü anlam veremedim. Neden hep minibüsçüler ? Neden hepsi sapık ?
Aa evet hepsi değil. %80 i.Neden. Güzel bir soru. Hani hacı hacıyı Mekke'de gidi gidiyi tekkede bulur ya; sapık da sapığı dolmuşculuk da buluyor. Çoğu uyuşturucu kullanır. Ama nedense hiç denetlenmezler. Ama hepsi dersen haksızlık yaparsın. %80 i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?