İkinci öğretim ?

bende 2.öğretim biyoloji mezunuyum tavsiye ederim gerçekten burs konusunda yüksek öğrenim kredi yurtlardan öğrenim kredisi veriyorlar harç kredisi verilmiyordu eskiden şimdide öyle biliyorum

ben 2 üniversite okudum. ikiside ikinci öğretimdi. eğer maddi imkanların yeterli ise ki maddi açıdan sıkan tek şey ödediğin harç oluyor ve istediğin bölümse hiç durma yaz bence. ders saatlerini düşünüyorsan ikinci öğretimde okuyorum diye illa akşam derlerine girmek zorunda değilsin. birçok hoca birinci öğretimin derslerine girmene izin veriyor zaten. birkaç arkadaşın dediği gibi sınav öncesi çalışmak için vaktin oluyor. birde dersler daha eğlenceli geçiyor. burs ve öğrenim kredisi konusuna gelince ben ilk üniversitemde kredi almıştım. ikinci üniversitem de başbakanlık bursu. hey gidi öğrencilik günlerim

Başbakanlık bursu veriliyo diye biliyorummm sadece alamadığımız katkı kredisi normal burs çıkana çıkıyo valla.

ben 2. öğretimim bana burs çıktı devlet yurdu da çıktı ve birçok 2. öğretim arkadaşıma da çıktı :):) ama özel burs falan onlar zorluyo bi çok dernek vakıf vermiyor ikinci öğretimlere..
halbuki ikinci öğretim olan3 katı harç veriyo daha değişik düzeni vs oluyo millet istediğim bölümün ikinci öğretimi oluyor diyor bi çok zorluğu alıyo karşısına gidiyor herşeyin bi zorluğu var.. mesela sen 2.öğretim pdr diyosun harika bi bölüm bence kesinlikle yazmalısın hiç düşünme benim dersim en geç 22.30da bitiyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…