İkinci öğretim okumak istiyorum

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Merhaba bayanlar;

Ben şu anda çalışıyorum ve açıköğretim kamu yönetimi 2 sınıfı okuyorum ama nedense üniversite ortamına gitmek istiyorum,bölümümde iyice bilgi sahaibi olmak,daha ii yerlere gelmek istiyorum iş hayatında.Seneye ikinci öğretim okumak istiyorum ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum ?ikinci öğretimin saatlerine baktım saat 4 de-5 başlıyor diyorlar ama benim iş çıkış saatim 6 nasıl olacak bilmiyorum:44:

Açıköğretimi bırakmıcam böylelikle 2 üniversite okuyup,çalışıcam..

Benim giibi yapan var mı?Yardımınıza ihtiyacım var..

canım bnde suan acıkogretım okuyorum ama bu sene kalırım dıye dusunuyorum bnde ıkıncı ogretım okumak ıstıyorum ama smdı nasıl gecıcem kı ıkıncı ogretıme tekrar sınava mı gırmek lazım yoksa gecıs yapılıyyormu bılıyormusun sen ?

kalsan bile tekrarlıyorsun canım bırakma bence,Ticaret meslk lisesi mezunu isen sınavsız geçiş hakkı var ondan yararlanabilrrsin,ama ben düz lise mezunu olduğum için sınava gireceğim tekrardan
Şimdiki sistemide anlamadım ya hoş ygs,lys var şimdi ben lys girsem sadece sözelden biyere giremez miyim üniversitede anlamadım tam olarak açıkcası..

Canım ben 2. öğretimde okudum.
Ders saatleri bir kere belli olmuyor 3te başlayan dersimde vardı benim 7de başlayanda.
Ayrıca hocalar erkene alabiliyor vs. bu tarz şeylerde yaşanıyor yani.
Ben çalışmıyordum ama çalışan arkadaşlarım vardı hep derslere geç gelirlerdi mesela..
Birde şöyle birşey var sabah erken kalkıp işe gidiyorsun akşamları geç saate kadar okulda oluyorsun.
Açıkçası yorucu bir tempo,işi bırakan arkadaşlarım çok oldu ama devam ettirenlerde oldu tabi ki.
Bu kadar yoğunluğu kaldırabilirim diyorsan oku derim.

hımm yorumun için teşekkür ederim canım.haklısın çok yorucu bir tempo ama bir yerlere gelmek için çaba harcamak gerekir,ya birde uzaktan eğitim sistemi var pek anlamadım ben ama sakarrya ünv.varmış.interbet üzerinden sınava giriorsun felan .bu konuda bilgin var mı
canım?

ikinci ögretimim çokta mutluyum:)birde saatleri gdegişiyor 3 te 10 da olan derslerim bile var çalışan arkadaşlar bir şekilde takviye yapıyorlar ama zor yinede kendin bilirsin

Son düzenleme:

Hayır canım bu konuda birşey bilmiyorum malesef :44:

ikinci ögretimim çokta mutluyum:)birde saatleri gdegişiyor 3 te 10 da olan derslerim bile var çalışan arkadaşlar bir şekilde takviye yapıyorlar ama zor yinede kendin bilirsin

SEN ÇALIŞMIYORSUN SANIRIM .derse geç kalındığpında hocalar bişey diyor mu ?

SEN ÇALIŞMIYORSUN SANIRIM .derse geç kalındığpında hocalar bişey diyor mu ?

yok çalışmıyorum ben ALLAH yardımcınız olsun işiniz zor arkadaşlar önceden çalıştıklarını hocaya söylüyorlar hocada birşey demiyor yardımcı oluyor

yok çalışmıyorum ben ALLAH yardımcınız olsun işiniz zor arkadaşlar önceden çalıştıklarını hocaya söylüyorlar hocada birşey demiyor yardımcı oluyor

saol,iyi o zaman,sorun olmuyorsaa.

canım ben tıcaret mezunu degılım cocuk gelısımı mezunuyum ama bankacılık okuyorum...demek ıstedgm sey su bn bu sene bu bolume yerlestım ya seneye unıversıteden devam etmek ıstıyorum tekrar sınava gırmem gerekırmı yoksa gdıp basvurmam mı gerekıyor

ben sakarya da okuyorum benim bildiğim kadarı ile eğitim videoları veriliyor onlara dersleri ise haftasonu oluyor ama sınav hakkında bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…