ikinci mucizem

dilek86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
297
1
116
38
- Yurtdışı
ilk hamileligimdede ikincisindede dogum hikaylerinini okur bazilarinda duygulanip aglar bazisi guldururdu

ilk bebegimde burdaki hikayelerden cok sey ogrendim ve kizim 3 yasina geldiginde bir kardesi olmasi gerektigini dusunduk ben bu sefer farkli molur diye dusunuyordum ilki gibi heycanlanmam nasil olsa biliyordum ....

ama iste oyle olmadi tahmin ettigim gibi korunmayi biraktiktan iki ay sonra hamile kalmistim ve findigimi iki haftalikken ghisetmistim icimde esime arkadaslarima ben hamileyim desemde inandiramadim ( ilk kizimdada 2 haftalikken anlamistim) test yaptirdim iki cizgi cikti biri cok az gozukuyor. esim hala inanmiyorum biraz bekledikten sonra sonra melegim kendisinini gosterdi teste babasina inat ben burdayim dedi 4 aya kadar hamileligim cok guzel gecti taki doktor konturoluna gidene kadar yada ben ioyi moldugunu saniyorum ben az az bir sivi geliyordu ama hic aklima 4 ayliken bebegin suyunun gelecegi aklima gelmemisti doktor konturol ettikten sonra suyum geldigini ve acilmamin 4 santim oldugunu bebegin dogum kanalina gordginni duydugumda yikildim .onu kaybetme korkusu ne kadar berrbat bir seydi hemen abulansla hastaneye gittim orda ayni seyleri soylediler hastanede kalmam gerektigini soylediler birsekilde serumlarla engelmeye calisicaklardi kizim aklima geldi ben burda yatarsam ona kim bakicakti yurt disinda yasiyordum ve burda kimsemiz yoktu esim ve benden baska aglaya agaya kabul etmek zorunda kaldim iki arada bir derede kalmis gercekten arada kalmak cok zormus bir iki gun olsa esim bakar ama 5 ay kalabilirmisim beklide zaman belli degildi mecmur yattim en kotu gunlerim basladi benim icin buyuk kzimi turkiyeye babanesinin ynina gondermek zorunda kaldim ondan ayrilisim felaket bir sewydi oluorum zanettim.. yabanci bir yere gondermiyordum evet ama yinede ben onsuz dakikami gecirmezken aylarca goremicektim.... cok kotu bir iki ay gecirdim tualete gitmem yasak dus almam yasak sadece yatiyorum iyice sinirlerim bozulmustu arkadaslarim her gun beni ziayret ediyordu bir nevze rahatliyordum bir kac gun sonra hastaneden cikiagim haberini aldimm.hersey yolundaydi artik agir seyler yapmam yasakti fazla yuremem yasakti eve geldim iceri girdigim hungur hungur aglamaya basladim ... nereye baksam kizimin esyalarini goruyordum bu beni dahada yikti onsuz geciregimilk gece feciydi saat basi kaliyordum sanki kizim uykudan uyanip odasindna yanima geliyormus gibi hisediyordum ...boyle gunler haftalar gecti .ve ben kizima kayvutum bitanem turkiyeden geldi iki ayin ozlemini giderdim kizimla.doktorlarin korkutugumu gibi olmadi sukurler olun kizim dogum tarifini bir gun gecti..beni hastaneye yatirtilar.buyuk kizim evde babasiyla kaldi birde turkiyeden esimin yigeni gelid 18 yasinda o ilgilendi saolsun bu sefer gozum arkada kalmadan hastaneye yattim .altan filitl verdiler 13 subatada hastaneye yatiim miletin sancisi geliyor dogurup geliyo bana fitil verdikleri halde ben tik yok aksam 7 nts bagladilar beni konturol amacli normalde yarim durup yatagima gdioyrdum 8 oldu 9 oldu saat beni birakmiyolar anladimki melegime kavusucam bu aksam sancilarim sidetlenmeye basladi dayanabilicek bir sanciydi ebeye ayakta gezmek istedigimi syoledim saolsun izin verdi kablonun gidebiligeci yerlere kadar gezniyordum gercekten iyi geliyordu gezinirken sicak bir bacaklarimdan aktigini hisettim suyum gelmisti.... ebe beni yataga yatirdi dogum basliyo artik dedi .o sirada bir kadinin dogumuna yardim agitti ebe ben kaldimmi yanliz sancilarim iyie sidetlendi affedersiniz kizlar buyuk tuate gitme ihtiyaci duydum hata tutmau oldum dogum tecrumen olmasina rahmen insan herseyi unutuyor ben tualate gittim kablolari sokup karinmada sicak su tutuyim dedim matiga bakarmisin bendeki cesarete meger coocgun kafasi geliyormus ebe beni gorunmce sok oldu sen ne yapiyorsun burda cocougu burdami dogurmak istioyrsun diye baa bir kizdi yataga yatmamla 15 dakika icinde dogurdum kizimi kucagima verdiklar o kadar mahsuo bakiyorduku bana o duyguyu anlatamam ne kadar guzel bir se yoldugunu doktorumuz esime haber vermis telefnla sabah geldiler kizim kardesine ilk gordugunde bu kokuyo demisti hemsireler bile baya gulmustu ...simdi kizim 2 yasinda bu arada yazmayi unutmusum kizim 14 subat 5.45 dogdu sevgililer gununde buyuk kizim okula kucuk kizimda yuvaya gidiyor ve simdi 3 cu dusunmuyor degilim ama korkuyorummm ....yapabilirmiyim uc coocukla birde kotu bir hamilleik gecirdikten sonra...arkadaslar asla normal dogumdan korkmayin .. ben dogurduktan yarim saat sonra ayaga kalktim gezdim herseyi rahat yaptim ama sezaryanli olanlar inanin berbar seyler yazsiyolar ayaga kalkamiyolar bebeklerinle fazla ilgilenemiyorlar allahim herkese evalat nasip eylesin....

zor bir hamilelik geçirmişsiniz ama ne güzel ki doğumunuz kolay olmuş
evlatlarınızla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim

ne güzel iki tane kızınız var..ikincisinin de kız olacağını bilsem hiç düşünmeden bir tane daha yapıvereceğim : )))
küçük kuzularınızı güle güle büyütün...

iki kız evlat çok güzel olsa gerek... ben de ikiniye bhamileyim ve ilki kız bakalım hayırlısı artık.... zor hamielllk kollay bir doğum nasip etmiş allah....

Cdok tesekur ederım kızlar eve ıkı kız annesı olmak cok guzel onlarla alısvrıs yapıyorfum sımıden ben makyaj yaparken olarda ıstyıor allahım herkese annelık duygusunu tatdırsın
'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…