İkinci kutu günlük hapa geç başladım 😖 yardimmm

gaVEe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
8
5
İyi geceler öncelikle.
İlk kutu günlük hapın bitiminden itibaren 7 gün ara vermem gerekirken 8 gün verdim. (Yanlış hesaplama yapmışım)
Daha hapımın 3.sünü aldığım akşam iliski yaşadım. Gebelik olma ihtimali var mi? Ne yapmalıyım?

Gebelik olma ihtimali her zaman vardir... Arkadasim duzeni kullanirken hamile kalmisti... Doktoru.. binde bir olabilir sana vurmus demis... Ama ben 2 gun icmeyi unuttugumda olmustu.. birsey olmamisti..

İyi geceler öncelikle.
İlk kutu günlük hapın bitiminden itibaren 7 gün ara vermem gerekirken 8 gün verdim. (Yanlış hesaplama yapmışım)
Daha hapımın 3.sünü aldığım akşam iliski yaşadım. Gebelik olma ihtimali var mi? Ne yapmalıyım?
Eksik olan hapı hemen alın, yani ay içinde unuttuğunuzda yapmanız gereken işlemi yapın, hamile kalmazsınız. Prospektüste yazar bu uygulama

Eksik olan hapı hemen alın, yani ay içinde unuttuğunuzda yapmanız gereken işlemi yapın, hamile kalmazsınız. Prospektüste yazar bu uygulama
Prospektuste 12 saat geçmemişse hemen alın diyo benimki 3 gün önce sayılıyo(geç başlayınca ilk günü unutmuş sayılıyorum) yine de alayım mi?

Teşekkür ederim 😊 hem onu aldım hem Ella aldım. 🙈
Ellaya gerek yoktu, ilk gün hapı olduğu için ve bir önceki ay da kullandığın için risk oluşturmazdı, biraz hırpalanırsın bu ay, maalesef duyduğumuz istisnai durumlar panikletiyor bizi

Ellaya gerek yoktu, ilk gün hapı olduğu için ve bir önceki ay da kullandığın için risk oluşturmazdı, biraz hırpalanırsın bu ay, maalesef duyduğumuz istisnai durumlar panikletiyor bizi
Aynen öyle canım, istisna olmaktan korktum 😂
23-28 Mayıs hamile kalma ihtimalimin en yüksek olduğu hafta olunca korkum ikiye katlandı

X