Ikinci kez polip ameliyati olanlar

mlkhds

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
324
218
323
Kizlar ben 9ay once histeroskopi ile 2tane 1cmlik polip aldirdim. Bu sure icinde hamile kalamadim. Gecen hafta uzun suren adet kanamasi nedeni ile kontrole gittigimde tekrar polip saptandi. Bu durumu yasayan varmi aranizda?

Kizlar ben 9ay once histeroskopi ile 2tane 1cmlik polip aldirdim. Bu sure icinde hamile kalamadim. Gecen hafta uzun suren adet kanamasi nedeni ile kontrole gittigimde tekrar polip saptandi. Bu durumu yasayan varmi aranizda?

Benin 😊 ben ilk ameliyatimi eylül 2012 de olmuştum. Şimdi tekrar büyümüş bu ay inşallah yine olacağım. Ama benim hiç kanamam olmadı ilkinde sadece ilişki sırasında acıma oluyordu. Bu seferinde acıma bile yok. Sen nezaman olacaksın ameliyat

Seninki bayagi olmus. Benim daha senesini doldurmadan yine olusmus. Bilmiyorum ki bi hap verdi doktor 'orgametril' 15gun boyunca sabah aksam ic dedi. Bitince adet olursun bayag kanaman olur. Bu kanamada eger polip dokulmezse o zaman ameliyat gerekliymis. Gecen ameliyatimda patoloji yapilmadi.Doktor gerek olmadigini hormon duzensizligine bagli olusumlar oldugu apacik ortada dedi. Sana yapildimi patoloji? Bide neden olusuyormus bu polipler soyledimi doktorun sana?

Vallahi bi neden söylemedi pek konuşan birisi değil. Bu sefer başka doktora gidiyorum bakalım o nasıl yapacak. Patoloji ne ? Cahilligime ver 😄😄😄

Cnm ben gecen sene polipten ameliyat oldum. Benim rahim duvarinda cikmisti. Senin polipi nasil aldilar kestilermi, yaktilarmi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Vallahi bi neden söylemedi pek konuşan birisi değil. Bu sefer başka doktora gidiyorum bakalım o nasıl yapacak. Patoloji ne ? Cahilligime ver 😄😄😄

Patoloji alinan poliplerden kucuk bir parca alinip laboratuara gonderiliyor. Orda huyuna bakiyorlar iste polipin..:)

Cnm ben gecen sene polipten ameliyat oldum. Benim rahim duvarinda cikmisti. Senin polipi nasil aldilar kestilermi, yaktilarmi?

vallah bana verilen kayitlardan izledigim kadar kesiyorlardi polipi. Size verdilermi ameliyat cd sini. Cunku histeroskopinin ucunda kucuk bi kamera var ameliyati kayit ediyor.

Cnm benim polipi yaktilar cunku yakinca tekrar geriye donme ihtimali yokmus ama kesince tekrar cikiyor

Patoloji alinan poliplerden kucuk bir parca alinip laboratuara gonderiliyor. Orda huyuna bakiyorlar iste polipin..:)

Evet canım sonradan aklıma geldi ne olduğu iyi huylu demişti doktorum. Bakalım şimdi adetim adet bitince tekrar ameliyatla alınacak. Doktora sordum bugün keserek aliyorlarmis yakmiyolarmis rahme zarar verir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…