Petek Dinçöz iki ay önce tanıştığı işadamı Serkan Kodaloğlu ile dünyaevine girdi. İkinci kez evlenen Dinçöz ilk eşi Can Tanrıyardan olaylı bir şekilde ayrılmıştı.
MAGAZİN SERVİSİ
Uzun yıllar beraber olduğu Can Tanrıyardan olaylı bir şekilde boşanan Petek Dinçöz, iki ay önce tanıştığı işadamı Serkan Kodaloğluyla dün akşam evlendi. Dinçözün kısa bir süredir birliktelik yaşadığı 37 yaşındaki Ispartalı işadamı ve Galeri İrfan Home Mağazalar Zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu, daha önce şarkıcı Hatice ve oyuncu Esra Sönmezerle aşk yaşamıştı.
Geçen hafta karar verdiler
Baltalimanındaki Portaxe isimli mekanda yapılan ve geçen hafta evlilik kararı alan çiftin nikâhını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı. Aile arasında yapılan ve yaklaşık 50 kişinin katıldığı nikah töreninde Dinçözün şahitliğini menajeri Haluk Şentürk ve arkadaşı Reyhan Özdemir yaptı. milliyet
Bu kadın Can Tanrıyar'dan şiddet görüyorum kurtarın diye ağlamadı mı Beyaz tv de. Peki Can hala peşindeyse rahat vermiyorsa nasıl evlenmesine izin vermiş. Erdoğan yardım edeceğim demişti sonra hiç ses çıkmadı olay kapandı. Sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi gerekir bunca şeyden sonra kaç senelik tanıdığın adam neler yapmışken 2 aydır tanıdığın biriyle nasıl evleniyorsun 2 ayda ben arkadaşımı tanıyamam ki neyse mutlu olur inşallah ne diyelim.
Şarkıcı Petek Dinçözle evlenen işadamı Serkan Kodaloğlu; trafiğe takıldı, kendi nikahına geç kaldı.
NiKAHA SON ANDA YETiŞTi
Önceki akşam Baltalimanı Portaxede evlenen Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlunun nikahından ayrıntılar... n Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demirin kıydığı nikahın şahitleri Dinçözün basın danışmanı Reyhan Özdemir ve Haluk Şentürk oldu. n İleride bir düğün yapacaklarını söyleyen Petek Dinçöz, İki bayram arası düğün olmaz diyerek mesaj verdi. İkilinin Kurban Bayramından sonra bir düğün yapmayı planladıkları öğrenildi.
Dinçöz, ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının ismini yazdı.
Nikahtan sonra davetlilere iftar yemeği verildi. Menüde kebap, içli köfte ve lahmacun vardı. Yemekler Tatlıses Kebaptan geldi.
İbrahim Tatlıses, törene çiçek de yolladı.
Davetlilere uğur böcekli nikah şekerleri dağıtıldı.