İkinci kez ‘evet’ dedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Petek Dinçöz iki ay önce tanıştığı işadamı Serkan Kodaloğlu ile dünyaevine girdi. İkinci kez evlenen Dinçöz ilk eşi Can Tanrıyar’dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

$ikinci-kez-evet-dedi-4555973.Jpeg
MAGAZİN SERVİSİ

Uzun yıllar beraber olduğu Can Tanrıyar’dan olaylı bir şekilde boşanan Petek Dinçöz, iki ay önce tanıştığı işadamı Serkan Kodaloğlu’yla dün akşam evlendi. Dinçöz’ün kısa bir süredir birliktelik yaşadığı 37 yaşındaki Ispartalı işadamı ve Galeri İrfan Home Mağazalar Zinciri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu, daha önce şarkıcı Hatice ve oyuncu Esra Sönmezer’le aşk yaşamıştı.

Geçen hafta karar verdiler
Baltalimanı’ndaki Portaxe isimli mekanda yapılan ve geçen hafta evlilik kararı alan çiftin nikâhını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı. Aile arasında yapılan ve yaklaşık 50 kişinin katıldığı nikah töreninde Dinçöz’ün şahitliğini menajeri Haluk Şentürk ve arkadaşı Reyhan Özdemir yaptı. milliyet

Bu kadın Can Tanrıyar'dan şiddet görüyorum kurtarın diye ağlamadı mı Beyaz tv de. Peki Can hala peşindeyse rahat vermiyorsa nasıl evlenmesine izin vermiş. Erdoğan yardım edeceğim demişti sonra hiç ses çıkmadı olay kapandı. Sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi gerekir bunca şeyden sonra kaç senelik tanıdığın adam neler yapmışken 2 aydır tanıdığın biriyle nasıl evleniyorsun 2 ayda ben arkadaşımı tanıyamam ki neyse mutlu olur inşallah ne diyelim.

NiKAHA SON ANDA YETiŞTi

$fft81_mf4559308.Jpeg

Şarkıcı Petek Dinçöz’le evlenen işadamı Serkan Kodaloğlu; trafiğe takıldı, kendi nikahına geç kaldı.
NiKAHA SON ANDA YETiŞTi

Önceki akşam Baltalimanı Portaxe’de evlenen Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu’nun nikahından ayrıntılar... n Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in kıydığı nikahın şahitleri Dinçöz’ün basın danışmanı Reyhan Özdemir ve Haluk Şentürk oldu. n İleride bir düğün yapacaklarını söyleyen Petek Dinçöz, “İki bayram arası düğün olmaz” diyerek mesaj verdi. İkilinin Kurban Bayramı’ndan sonra bir düğün yapmayı planladıkları öğrenildi.

Dinçöz, ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının ismini yazdı.

Nikahtan sonra davetlilere iftar yemeği verildi. Menüde kebap, içli köfte ve lahmacun vardı. Yemekler Tatlıses Kebap’tan geldi.

İbrahim Tatlıses, törene çiçek de yolladı.

Davetlilere uğur böcekli nikah şekerleri dağıtıldı.

Nikahta davetli sayısı kadar koruma vardı.

EMRAH AKÇAAY milliyet

estetikten tipi kaymış resmen, başka biri olmuş

Bu jet kararın altında hamilelik olabilir mikii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Petek Dinçöz e düğün yapmak kısmet olmuyor bir türlü , daha evvel de her fırsatta düğün istediğini söylerdi . :40:

Back