İkinci kez ayrılmak

nisam0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
15
1
27
Öncelikle herkese huzurlu günler diliyorum. Benim 2 senelik bir ilişkim vardı ve maalesef geçen hafta ayrılmak zorunda kaldım. Zorunda kaldım çünkü ben istemedim. Neredeyse tam 1 sene önce yine ben istemeden ayrılmıştık ama 1 aylık bir süre sonunda beni özleyip geri gelmişti. Erkek arkadaşımın babası bir sene yoğun bakımda kaldı daha sonra da maalesef kaybettik. Bunun etkisiyle sürekli depresyonda ve eğitim hayatının aksaması dolayısıyla da bazı dönemler aşırı içine kapanıyor.
İlk ayrılığımızdaki sebeplerin hemen hemen aynısını göstererek artık yapamadığını, kendisini iyi hissetmediğini ve sevmediğini söyledi.

2 hafta öncesine kadar bebeğiydim aşkıydım onun. Pandemiden dolayı komşu şehirlerdeydik ama asla hissetmezdik bu uzaklığı. Çok eğlenceli, farklı konular konuşurduk. Nasıl oldu da başladığımız yere geldik anlayamıyorum. Sizce ikinci kez yine döner mi, ister istemez umut bağlıyorum ama bir yandan da o kadar uzak geliyor ki. Ne yapacağım bilmiyorum. Günlerdir güneş yüzü görmedim sürekli uyuyorum sürekli sosyal medyada kafamı dolduruyorum. Tavsiyelerinize o kadar ihtiyacım var ki. Herkese teşekkür ediyorum şimdiden

Çok teşekkür ederim gerçekten o kadar güzel yazmışsınız ki içime biraz su serpildi diyebilirim. İlişkimiz için çok emek harcadım. Umarım bu süreci sadece zamanla atlatabilirim

Çok teşekkür ederim gerçekten o kadar güzel yazmışsınız ki içime biraz su serpildi diyebilirim. İlişkimiz için çok emek harcadım. Umarım bu süreci sadece zamanla atlatabilirim
Tabii ki emek harcadın. Ama 'ay en güzel yillarimi verdim' diye arabeske bağlama. Sonuçta mutlu günleriniz de oldu. Gençliğinin iki yılı onunla keyifli geçti.. ben böyle düşünüyorum ayrıldıktan sonra. Ya ne güzel beraber kamp yaptik, otostop çektik, bilmemnereye gittik falan. Hep güzel anılar geliyor aklıma, ömrümü bomboş, aşksız yaşamamışım, sevmişim,sevilmisim diye mutlu oluyorum. Ama her ilişki de ömürlük olmuyor - ki olmasın da zaten. Herkesin ilk sevgilisiyle evlendiği bir dünya düşünemiyorum. Bütün romantik hikayeler başladığı gibi 'mutlu son'
Artık ömrün boyunca bir daha asla flört heyecanı duymayacaksin, defter daha yirmi yaşının başında kapandı.
Ne bileyim yaaa, bana hep korkutucu gelirdi,hala da öyle geliyor.
Daha gençliğinin başındasin, tadını çıkar. İnan ki hayatına yeni insanlar girdikçe eskisinin çok da öyle matah bir şey olmadığını daha iyi farkına variyorsun

2 kez vazgeçmiş sizden nasıl güveneceksinizki dönsede boşanmak daha mı iyi evlenince yol yakınken dönsede kabul etmeyin bu şekilde sürekli beyninde olması düşünmen normal kendine uğraş bul evdeysen çalışma imkanın varsa çalış sosyal hayatın olur yeni insnalarla tanışırsın Allah sana sinyalleri vermiş bu insanı iki kere senin yolundan almış ben kadere inanırım demekki hayırlı değil bu kişi sevse asla vazgeçmez hemde sudan sebeplerle insanlar neler yaşıyor yinede bırakmıyor sevdiğini sen değerli bir insansın bunun farkına var sana değer vermiyen duyguları sahte biri için hiç yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…