- 3 Şubat 2023
- 1.908
- 1.372
Merhaba kızlar yaklaşık 3 ay kadar önce devlet hastanesinde kanal tedavisi yaptırdım. Hamileyken dişim kırılmıştı araya yemek kaçması dışında ağrısı yoktu. Doğumdan sonra doktor kanal yapalım dedi ben de daha uğraşamam belki ağrır diye tamam deyip yaptırdım. İlk 1 ay hiç ağrı olmadı. Ama daha sonraları üzerinde birşeyler yiyince ağrı yapmaya ve bu ağrı gitgide şiddetlenmeye başladı. İlk ağrıdığı zaman kanal yapan doktora gittim ağrı normal geçer deyip yolladı. Baktım daha da şiddetli oluyor başka bir doktora göründüm o da kanal başarılı görünüyor ama hala ağrıyorsa belki ikinci bir kanal gerekebilir ama burda yapılmıyor deyip anasının nikahındaki hiç randevu bulunmayan bir üniverste hastanesine sevketti. Bir de ben ısrar edince antibiyotik yazdı sadece. Ben randevu bulamayınca özele gittim orada sinirlerin ayrıntılı röntgenini çekip kanal çok derine inmiş ondan ağrı yapıyor deyip ikinci kanal için gün verdi 1 ay önce. Fakat bu seferde ağrı gitgide kaybolup ufak sızılar haline döndü o da sadece çay içince falan oluyor. Ve yarın randevu günüm ven ikilemde kaldım yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. Devletteki doktor sakın kanala dokundurma dişini kaybedersin diyerek korkuttu beni. Kızlar ikinci kanal yapıp pişman olan var mı aranızda bir fikir verin lütfen. Ohaa destan yazmışım