İkinci kalp durması sonucu kürtaj

Yay burcu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2024
202
44
28
Merhaba ben yine mutsuz yine hayal kırıklığı yaşadığım bir gündeyim . İlk gebelğimde 7. Haftada kalbi durmuştu bebeğimin. 2. Ci gebeliğimdi bugünde onun kalbinin durduğunu öğrendim yıkıldım resmen … kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Bu sefer cok mutsuzum 2. Defa aynı şeyi yaşamak cok zor her şey normal giderken 8+4 te kalbi durmuş yine … benim yaşadıklarımı yaşayanlar varmı sağlıklı bebekleri oldumu acaba ne yapıcam hiç bilmiyorum artık doktorlar yumurtalıkların rahmin gayetiyi diyolardı vitaminlerimde öyle peki neden olur bu aklım almıyor…

Merhaba. Aynı şeyleri yaşamışız. Benimde iki defa kalp atışı duyamadığım için kürtajım oldu. Sperm dna hasar testi verdi eşim ve yüksek oranda hasarlı çıktı spermler. Dna hasarı düşmeden bu durumla karşılanacağını söyledi doktorumuz. Şu an tedavideyiz. Size tavsiyem sperm dna hasar testi yaptırmanız.

Bende geçtim o süreci, sağlıklı dediler sıkıntı yoktu biri 8.haftada düştü ikincisi ikizdi başta biri düştü sonra 14. Haftada diğeri en zoru o geldi, şimdi hamileyim toparlanamadim, korktum on ay ara verdim şimdi hamileyim stres korku ne uyku kaldı ne huzur.. Nasip ya elimden geleni yapıyorum ömrü varsa yaşayacak daha ötesi gelmiyor elimizden.. Rabbim acını hafifletsin geçmiş olsun, inşallah vakti saatinde sağlıcakla yeni gebeliklerin olur sağlıcakla kavusursn..

2kere bende yaşadım canım seni çok iyi anlıyorum.arastirma Hastanesi'ne gittim.oradaki doktor sağlıklı olanı bulana kadar deneyeceksin demişti.kilo ver ve coraspin+folik aside öncesinden basla hamile kalınca da kan sulandırıcı başlarız demişti.diger gebeliklerimden farklı olarak ekstra bişey yapmadım sadece kilo verdim.3.de sağlıklı doğdu.doktorum sağlıklı gebelik 3.de de olabilir 10.da da bilemeyiz ama şuan yapacak bişey yok dneye.deneye bulacaksın demişti.umutsuzluga kapılmayın en hayırlısı olacaktir

Genetik tarama ve trombofili testi verdiniz mi acaba ekstra olarak

Evet verdik temiz çıktı çok şükür sorun yok. En son sperm dna hasarı verdik ve yüksek oranda hasar çıktı.
Çok şükür benimkinde de bir sorun çıkmadı da eşimin sperm testi vermesini bekliyorum bu hafta gün alırsa verecek inşallah

Merhaba canım ben de 2 defa kürtaj oldum bir boş gebelikten ikincisi kalp durmasından eşim sperm testi yaptırdı vitamin testleri yani ne gerekiyorsa onu yaptı doktor benim için de aynı şekilde vitamin testleri olsun genetik testi verdik yumurta için hep kontrole gidiyordum çatlatma iğnesi bile kullandım klomen kullandım benim için de birkaç kan değerine bakti ama hiçbir şey çıkmadı sonra ben akışına bıraktım bir sene neredeyse sonra hamile kaldım hep korkubhep panik içine gidip geldim çok şükür sağlikli bir şekilde doğum yaptım hamileyken corasperin Aspirin onları kullandım bir süre yani hep takipteydim yani senin için de gereken testler bakılsın eşinin aynı şekilde genetik testi verin

Bende folik asit kullandım kalmadan öncede düzenli ama yine olmadı . Coraspin hamile kalınca başladım ama öncesinde başlamam mı gerekir acaba

Korkuyorum defalarca aynı şey olurmu diye benim kilom normal 52yle hamile kalmıştım. Bizim doktorda öyle dedi bide biz genetik testte yaptırmıştık temiz cıkmıştı gerçekten anlamıyorum çok üzgünüm

Evet benim rahmim yumurtalıklarım iyiymiş radyoloji doktoruda öyle dedi . Bende eşimde belki problem olabilir diye düşünüyorum ama sağlıksız sperm nasıl döllenme yapabiliyor onuda anlamıyorum bu sefer eşimi götürücem ama hangi doktora gitmemi gerekir sizce siz nereye gittiniz biz istanbulda yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…