ikinci isme öneriniz?????

brn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
230
2
nasipse oğlumuzun ilk ismi Ali olacak ama ben çift isimli istiyorum dolayısıyla ikinci ismini kullanmak:teytey:. kısa ama anlamlı ne gibi isimler önerirsiniz yardımlarınızı bekliyoruma.s.

ali eren, alican, ali ihsan, ali kemal, ali ya ali ikinci isim olsa daha iyi bulruumda :KK70:

Ali Elyesa nasil?? yada Ali Eslem....

Elyesa Kuranda gecen bir Peygamber ismi, Eslem ise kendini Allah a adayan manasinda.
a.s.

ali efe ye ne dersin erkek ismi emir de hoşuma gidiyor ali ye uygun pek te yok herhalde kayınpederinin ismi mi

ecemim evet k.peder ismi :Ali. ilk yada ikinci olması isminin önemli değil ama ben yinede şimdiden bulmak istedim.tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

aLı Murat guzeL ısım :) benımde ılk Isım ferıt Ikıncısıne karar veremedım :) ( Ferıt Esımın babasının ısmı

selşam bizimde ali olucak ikinci ismi arıyorum
şuan aklımda olanlar
ali eren
emir ali
ali denizde olabilir

benimde görümcemin oğlunun ismi ali yiğit benim çok hoşuma gidiyo sizede bir fikir olur diye düşündüm

bende duyduğumdan beri ALİ TUNA ikilisini birbirine çok yakıştırırım.inş sende beğenirsin canım "ali tuna" kulağa hoş geliyor bencee

ali ömer -- ali firat-- ali osman(dedemin ismi:KK70: :) --mehmet ali -- ali suat-- ali ihsan -- ali desidero :roflol: sırnaşık şey ay dur bi aklima baska ne gelioo...... ali umut -- ali cinar -- cinali :roflol: ay benim munzurlugum üzerimde yha kizma espiri olsun die yaziorum sırnaşık şey

canim ayni durumdayiz benim de oglum olursa henuz cinsiyeti belli degil ama ali kesin olacak kayinpederimin adi ayni zamanda benimde kardesimin adi bende ikinci isim cok dusunuyorum ne olabilir diye faruk ta karar kildim cunku diger kardesimin adi da faruk o da alinmasin diye zaten 2 kardesim var bu durumda ali faruk olacak gibi bakalim

X